Kristína má nový klip „Ta Ne“, v ktorom utiekla Michalovi Hudákovi spred oltára!

Speváčka Kristína má nový humorný videoklip k piesni „Ta Ne“. V klipe hrá známy zabávač a herec Michal Hudák, ktorému Kristína utečie spred oltára. Spoluprácu s vychyteným moderátorom a zabávačom, ktorý je zároveň krstným otcom piesne „Ta Ne“, si Kristína nevie vynachváliť. Klip „Ta Ne“ si fanúšikovia okúzľujúcej speváčky doslova vyžiadali.

Samotná pieseň má totiž na YouTube vyše milióna prehratí! Speváčku čaká leto plné koncertov a prípravy jesenného turné po Slovensku a Česku. Krátku dovolenku si Kristína užije v Toskánsku a na Slovensku. Zabavte sa pri vtipnom filmovom spracovaní singlu „Ta ne“!

DSC_5084

Speváčka, tanečníčka a herečka Kristína Peláková predstavuje videoklip k humornej piesni „Ta Ne“ z výberovky s názvom „Tie Naj“. Po spolupráci s Miroslavom Donutilom, Ondřejom Vetchým a Ladislavom Chudíkom si Kristína vybrala ďalšieho herca – Michala Hudáka. Ten sa v klipe predstavil ako bláznivý východniarsky muž, ktorý sa do speváčky na prvý pohľad šialene zaľúbi. Spoluprácu s vychyteným moderátorom a zabávačom, ktorý je zároveň krstným otcom piesne „Ta Ne“, si Kristína nevie vynachváliť.Keďže pesnička „Ta Ne“ má vtipný text, chcela som, aby videoklip pôsobil farebne, živo a s humorným príbehom. Preto som na nakrúcanie pozvala aj Michala Hudáka. Je to naozaj skvelý zabávač, úžasný herec a hlavne rodený východniar, čo si táto pieseň tak trošku aj žiadala. Myslím si, že vďaka jeho účinkovaniu to nabralo ten správny šmrnc,“ teší sa Kristína.

Nový klip „Ta Ne“ vznikol pod taktovkou českého režiséra Mateja Pichlera, ktorý režíroval aj Kristínin videoklip k skladbe „Rozchodový reggaeton“. Filmovalo sa v Prahe v nádherných ateliéroch a nakrúcanie bolo časovo náročné.

Vo videoklipe sa ocitnem dokonca pred oltárom. Samozrejme s Michalom Hudákom, ktorý ma neustále v príbehu sleduje a snaží sa ma zbaliť jednoduchými spôsobmi. Klip končí vtipnou scénou, v ktorej mu utečiem a namiesto mňa mu deti za nevestu donesú kozu. On ju smutne pobozká,smeje sa Kristína.

Nakrútiť klip „Ta Ne“ sa okúzľujúca speváčka rozhodla na základe záujmu fanúšikov o samotnú pieseň, o čom svedčí milión 300 tisíc prehratí na YouTube.

DSC_4996

Som veľmi rada, že na pesničku „Ta Ne“ mám skvelé ohlasy, ľudia si svojím záujmom videoklip doslova vypýtali. V týchto dňoch má samotná pieseň na YouZube vyše 1 300 000 prehratí, čo je na skladbu bez klipu len s fotkami krásne číslo,“ uzavrela s radosťou Kristína.

Speváčku, ktorú miluje slovenské aj české publikum, čaká leto plné koncertov a prípravy jesenného turné po Slovensku a Česku. Medzitým si Kristína nájde čas aj na dovolenku.

DSC_4846

„Počas celého leta mám veľmi veľa koncertov – festivaly, mestské akcie, obecné slávnosti. Na oddych a krátku dovolenku sa v najbližšom období chystám do Toskánska a koncom leta ešte zavítam na krásne miesta na Slovensku,“ hovorí Kristína.

Speváčka Kristína sa nedávno predstavila aj v úlohe herečky v českej komédii „Život je život“ po boku takých hviezd ako Simona Stašová a Ondřej Vetchý. Minulý rok vydala Kristína prvú výberovku s názvom „Tie Naj“. Exkluzívny album predstavuje obdobie od začiatkov až po súčasnú tvorbu Kristíny. Na výberovom albume niekoľkokrát ocenenej speváčky nájdu fanúšikovia najväčšie hity ako „Horehronie“, „Pri oltári“, „ V sieti ťa mám“, „Stonka“, „Jabĺčko“ a mnoho ďalších. CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli ako „Ovoňaj ma ako ružu“, „Rozchodový reggaeton“, či nové skladby „Navždy“ a „Ta Ne“. Kristína má za sebou tiež úspešné československé turné Horehronie Tour 2014. Viac informácií nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Marián Kavulič