Kristína má nový singel „Rozchodový reggaeton“!

Speváčka Kristína má nový singel! Do slovenského éteru mieri jej novinka „Rozchodový reggaeton“. Hudbu k pesničke si zložila sama Kristína, autorom textu je Kamil Peteraj. Kristína nafotila k skladbe nové fotografie a naživo ju zahrá na veľkolepom Horehronie tour po 13-tich českých mestách!

Princezná slovenského popu Kristína má nový singel! Skladba v sviežom rytme sa volá „Rozchodový reggaeton“ a Kristína v nej spieva o rozchode, ktorý symbolizuje oslobodenie. Hudbu si zložila sama Kristína, autorom textu je Kamil Peteraj. Skladbu vyprodukoval producentský tím Martin Kavulič a Marián Kavulič. O master sa postaral Samo Pospišil a štúdio Klaksón. Gitaru v sladbe nahral gitarista Peter Tomko.

„Keď som dostala text od Kamila Peteraja mal názov Rozchodové reggae. Ako som začala tvorit‘ melódiu, tak mi v hlave nonstop znel reggaetonový rytmus. Reggaeton je mladistvý rytmus, ktorý má korene v Latinskej Amerike.  Tak som si to skúsila upraviť. Slovo reggaeton sa mi úžasne spievalo a zároveň tento rytmus vyjadruje emóciu dievčaťa, ktoré chce začať opäť naplno žiť.“ Opisuje vznik skladby Kristína.

Kristina 4 post

Krásna Kristína nafotila k skladbe nové fotografie. Tentokrát sa zverila talentovanému fotografovi Michalovi Jellinkovi. O styling sa postarala Jana Gavalcová. Fotilo sa v rakúskom Hainburgu.

„Fotila som bosá a na kamienkoch, takže som sa smiala, že mám excelentnú akupunktúru. No po pol hodine smiech pomaly ustupoval a prichádzali bolesti. Keď sa to už nedalo vydržať, tak som si obula topánky v telovej farbe. Ďalšie tri dni som mala bolesti v nohách. Ale stálo to za to, pretože bez tých bosých nôh by to nebolo ono.“ Prezrádza Kristína.

„Rozchodový reggaeton“ rieši vzťahovú krízu. Rozchod je však len témou skladby, v  Kristíninom súkromí je všetko v poriadku.

 

„Je to príbeh dievčaťa, ktoré sníva  o lepšej budúcnosti. Dievča stále verilo, že vo vzťahu s priateľom jumôže nájsť. Teraz, keď je slobodná, však nemá žiadne záväzky je odhodlaná urobiť aj tie najodvážnejšie rozhodnutia v svojom živote a začať odznova.“ Objasňuje príbeh skladby Kristína.

Singel „Rozchodový reggaeton“ predstavila najpopulárnejšia slovenská speváčka v Českej republike.najskôr u našich západných susedov.  Práve českí fanúšikovia si krásnu speváčku môžu vychutnať na veľkolepom Horehronie tour po 13-tich českých mestách. Od 10. októbra do 12. decembra vystúpi v mestách Moravské Budějovice, Blansko, Liberec, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Klatovy, Kroměříž, Ostrava, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Praha, Hradec Králové a Havířov. Viac  informácií o turné nájdete na www.kristinamusic.skwww.facebook.com/kristinapelakova

Zdroj: Propaganda House s.r.o.