Kristína naspievala titulnú pieseň „Sympatie“ k filmu „Tri želania“!

Kristína má krásnu rozprávkovú novinku. Naspievala titulnú skladbu k filmu „Tri želania“, ktorý poeticky rozpráva o rôznych podobách lásky. Pieseň „Sympatie“ dokonale korešponduje s témou filmu. Z energickej skladby cítiť radosť a šťastie, ktoré obľúbená speváčka v súčasnosti prežíva. Singel má na svedomí osvedčený autorský tím – text napísal Kamil Peteraj, hudbu zložil Martin Kavulič. Vypočujte si singel, ktorý vás zaručene dobre naladí!

7. decembra príde do slovenských kín nádherná rozprávka česko-slovenskej produkcie „Tri želania“ – láskavý, hravý a humorný príbeh o trápeniach prvej lásky a skutočných kúzlach. Titulnú skladbu k filmu s názvom „Sympatie“ naspievala speváčka Kristína a je – ako inak – o najkrajšom ľudskom cite. Pieseň vyšla z autorskej dielne osvedčenej dvojice – textár Kamil Peteraj, skladateľ Martin Kavulič.

„S radosťou som prijala ponuku od koproducenta Promea Comunication naspievať titulnú pieseň do vianočného rozprávkového príbehu Tri želania. Skôr než sme začali tvoriť pesničku, mala som dokonca možnosť film si pozrieť. Bola som veľmi príjemne prekvapená a nadšená predovšetkým z mladých hercov, ktorí to zahrali veľmi prirodzene a autenticky,“ vyznala sa Kristína Peláková.

Krásna skladba veselo a energicky opisuje najmä prvé momenty lásky, keď medzi dvojicou ešte len preskočí iskra. Kristína síce už dávnejšie dokázala, že je nielen výborná speváčka, ale aj talentovaná herečka, no pri tomto filme zostala jej spolupráca iba v hudobnej rovine. O to viac si naša najobľúbenejšia interpretka vychutnala nakrúcanie videoklipu k titulnej piesni.

„Cítila som sa veľmi príjemne v šatách, ktoré mi pripravila Jana Gavalcová a vizáži Lucky Ružovej. Samotný klip obsahuje zábery z filmu, ktoré sa striedajú s dokrútenými scénami v priestoroch Luxury hall v Bratislave. O dokrútenie sa postaral produkčne  Mayo Hurajt a režisérsky sa toho ujal Roman Gregorička,dodáva Kristína. 

Snímka „Tri želania“ má potenciál osloviť nielen deti, ale aj ich rodičov. Jednoducho všetkých, ktorí si dokážu vychutnať rozprávkové kúzlo. Kristína k nim rozhodne patrí.

„Teším sa, že som hudobnou súčasťou tohto filmu, ktorý ma veľmi peknú myšlienku a ešte krajší odkaz pre ľudí. Verím, že aj táto rozprávka zaujme čestné miesto medzi klasickými rozprávkami, na ktoré sa najmä v období Vianoc všetci tešíme,“ uzatvára Kristína Peláková.

Kristína Peláková patrí k našim najpopulárnejším speváčkam. Dvakrát získala cenu OTO v kategórii Speváčka a žne úspechy nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Vypredala dokonca i pražskú Lucernu, čo je úspech, ktorý sa podaril len minimu slovenských muzikantov.

Viac informácií o aktivitách Kristíny Pelákovej nájdete na www.kristinamusic.sk a na www.facebook.com/kristinapelakova.

Zdroj: TS