Kristína vydáva prvý výberový album „Tie Naj“ a štartuje Horehronie Tour 2014!

Speváčka Kristína vydáva prvú výberovku s názvom „Tie Naj“! Exkluzívny album šarmantnej speváčky predstavuje obdobie od jej začiatkov až po súčasnú tvorbu. Na výberovke nájdu fanúšikovia najväčšie hity ako „Horehronie“, „Pri oltári“, „ V sieti ťa mám“, či „Jabĺčko“.

Nové CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli ako „Ovoňaj ma ako ružu“, „Rozchodový reggaeton“, či úplné novinky „Navždy“ a „Ta Ne“. Speváčka, ktorú miluje slovenské aj české publikum, predstaví album na Horehronie Tour, ktoré štartuje už 6. novembra!

Kristina_3

Fanúšikovia Kristíny sa majú na čo tešiť! Krásna speváčka vydáva exkluzívny album s názvom „Tie Naj“! Nové CD speváčky predstavuje obdobie od jej začiatkov až po súčasnú tvorbu. Na výberovke Kristíny nájdu fanúšikovia najväčšie hity ako „Horehronie“, „Pri oltári“, „ V sieti ťa mám“, „Stonka“, „Jabĺčko“, „“Ešte váham, „Ľudskosť“ a mnoho ďalších známych skladieb či úplných noviniek. Vypočujte si výber toho najlepšieho z tvorby úspešnej Slovenky Kristíny!

Ľudia sa radi vracajú k starším albumom, ktoré sú dnes už žiaľ vypredané. Naposledy som vydala album pred dvoma rokmi a odvtedy som nahrala viacero nových piesní, ktoré fanúšikovia nemali možnosť nikde nájsť. Výberovka „Tie naj“ je pre mňa niečo špeciálne, je to môj prvý výberový album a predstavuje kus môjho života, od začiatkov až po súčasnú tvorbu. Keď som sumarizovala piesne, zaspomínala som si ako vznikali, ako som prežívala ich tvorbu vtedy a teraz. Sú to neopísateľné zážitky, ktoré sa mi zapísali hlboko do duše a sú dôkazom cesty, na ktorú som sa vybrala. Každá jedna skladba je mojou srdcovkou a predstavuje posun v mojej kariére.“ Teší sa Kristína.

Nový výberový album obsahuje piesne, ktoré na žiadnom albume doteraz nevyšli. Priaznivci si tak môžu vychutnať skladby ako „Ovoňaj ma ako ružu“ s významným slovenským umelcom Ladislavom Chudíkom či „Rozchodový reggaeton“, pri ktorom si speváčka vo videoklipe zahrala s českou hereckou legendou Miroslavom Donutilom. Na výberovke sú aj úplné novinky – „Navždy“ a humorná skladba „Ta Ne“.

Som pôvodom východniarka a mám rada ozajstnú a spontánnu zábavu. Chcela som tentokrát žánrovo uletieť a urobiť niečo „funny“, preto som si pre fanúšikov pripravila humornú pesničku, ktorej text je recesia.  Verím, že „Ta Ne“ s vtipným textom všetkých roztancuje a prinesie im skvelú náladu.“ Smeje sa Kristína, ktorá pochádza zo Svidníka.

Kristina

Už 6. novembra odštartuje Kristína československé turné Horehronie tour 2014! Na koncertoch zaznejú piesne z výberového albumu „Tie Naj“, ktorý určite nesklame ani najnáročnejšieho poslucháča československej populárnej hudby.

„Momentálne mi začína Horehronie tour v Čechách a na Slovensku a všetkých srdečne pozývam. Predstavím sa so svojou kapelou a na koncertoch  odznejú „Tie Naj“ skladby a spomínané novinky. “ Doplnila s radosťou speváčka Kristína. 

Od zatiaľ posledného albumu „Na Slnečnej strane sveta“ ubehli dva roky, počas ktorých Kristína nahrala viacero úspešných piesní. Tie sa objavia na prvom výberovom albume „Tie Naj“ a fanúšikovia si ich konečne môžu vychutnať nielen na CD, ale aj na koncertoch aktuálneho Horehronie Tour 2014. Za predchádzajúce tri albumy získala Kristína platinové platne, jej piesne na Youtube presiahli 50 miliónov videní a navyše už trikrát po sebe sa stala „Najúspešnejšou Slovenskou speváčkou“ v prestížnej súťaži Český slávik v kategórii Slávik bez hraníc. Nenechajte si ujsť jej Horehronie Tour 2014, vstupenky na koncerty sú dostupné prostredníctvom siete Ticketportal a v miestnych pokladniach.

Kristina_4

KRISTÍNA & BAND – HOREHRONIE TOUR 2014
6.11. Pardubice, Kulturní centrum Pardubice
7.11. Česká Lípa, Jiráskovo Divadlo
13.11. Prešov, Kino SCALA
20.11. Znojmo, Dukla – Konferenční a spoločenské centrum
21.11. Olomouc, Kino Metropol
27.11. Praha, Divadlo Hybernia
3.12. Žilina, Dom Odborov
4.12. Bratislava, Babylon Music Club
10.12. Brezno, Mestké kultúrne stredisko
11.12. Zlín, Academia centrum UTB
13.12. Krnov, Kofola music club
19.12.Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Jelínek