Kultová postava japonskej klubovej scény Shuya Okino sa predstaví na augustovom vydaní Nu Spirit_FM Night.

Nu Spirit_FM vám už pekný rad rokov na vlnách Radio_FM prináša nedeľňajšiu selekciu aktuálnej elektroniky, soulful hudby či jazzu. Jej moderátori DJ Magálová a Kinet si pre vás aj v lete prichystali na 13. augusta už tretie horúce pokračovanie rovnomennej klubovej noci v bratislavskom Nu Spirite!

Na ňu pozývajú mená, ktorých produkcie pravidelne počujete aj z éteru. Augustové vydanie Nu Spirit_FM Night patrí DJskej legende z Japonska, Shuyovi Okinovi z kultovej formácie Kyoto Jazz Massive.

Tá sa sformovala ešte začiatkom 90. rokov a postupne si vybudovala silné renomé nielen na japonskej, ale aj zahraničnej scéne. Ich dlhoočakávaný debutový album „Spirit of the Sun“ z roku 2002 vydaný na prestížnom nemeckom labeli Compost Records je dodnes uznávaný ako jeden z najinšpiratívnejších pre DJov crossoverovej a jazzovej scény.

V roku 2006, vydaním sólo albumu, sa pre Shuyu spustila vlna medzinárodného úspechu. Popri skladaní hudby, DJingu a kreatívnemu manažmentu KJM má Shuya na konte aj viacero vydaných hudobných kníh, postaral sa o na mieru šitý playlist a hudbu pre hotely, banky či športové značky. Napriek jeho vyťaženému tour plánu si Shuya každoročne nájde čas aj na návštevu Bratislavy, kam sa pravidelne vracia do Nu Spirit Baru & Clubu. Mimo hlavného mesta ho mali slovenskí fanúšikovia šancu vidieť aj napríklad na Pohode 2014, kde zatváral jeden zo stageov.

Jeho neomylne tanečný a inteligentný mix plný soulful houseu, disca, nu-jazzu či soulu sa postará všetkým clubberom o kvalitne prežitú sobotňajšiu noc!  O support sa mu počas večera v Nu Spirit Clube postará DJ Kinet.

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/1751273698448837/

SHUYA OKINO:
https://kyotojazzmassive.com/
https://soundcloud.com/shuya-okino

Shuya_poster

Zdroj: Nu Spirit