Kultový americký raper Afu-Ra vystúpi na Uprising Winter Edition v Bratislave.

Šiesty ročník novembrového Uprising Winter Edition bude programovo najbohatší vo svojej histórii. Pokiaľ vás o tom nepresvedčili dvaja jamajskí headlineri, Tanya Stephens a Anthony B, tak tretí špeciálny hosť zimného Uprisingu vás zaručene dostane.

Do bratislavského Ateliéru Babylon má 20.novembra namierené kultový newyorský raper a člen legendárneho Gang Starr Foundation, Afu-Ra. Presvečte sa na vlastnú kožu ako dobre funguje spojenie kvalitného hiphopu s reggae.

Afu-Ra-02

Afu-Ra, vlastným menom Aaron Phillip, sa na scéne prvýkrát objavil ako hosť na dvoch albumoch legendárneho rapera Jeru the Damaja, ale už viac ako pätnásť rokov je to práve Afu-Ra, u ktorého hosťujú iné hviezdy rapu – okrem iných napríklad Guru, GZA, M.O.P., Gentleman, Masta Killa, Ky-Mani Marley, Big Daddy Kane alebo RZA. Pracuje s prominentnými producentmi ako Muggs, True Master, Needlez, či Ayatollah, ale ako dlhoročný člen Gang Starr Foundation predovšetkým s DJ Premierom.

Z domácej scény sa predstaví kapela Serpico Acoustic na čele s Erik Šulcom, spevákom z kapely Medial Banana, ktorá odohrajá množstvo známych hitoviek zo sveta reggae, rocku a popu. Spoza dj mixu sa o zábavu postará Fadda Ekop.

Kapacita Ateliéru Babylon je limitovaná a preto odporúčame zakúpiť lístky v predpredaji. Nájdete ich v sieti Ticketportal a spolu so všetkými potrebnými info aj na stránke festivalu www.uprising.sk.

www.fb.com/uprisingreggaefestival
www.uprising.sk

Zdroj: Uprising