Kylie Minogue už o pár dní vydá nový album.

Speváčka KYLIE MINOGUE si na tento rok naplánovala vydanie nového albumu. Dvanásty štúdiový album Kiss Me Once vyjde už o pár dní, presnejšie 17.3.2014.

WB_Kylie_04_063

Austrálska diva sa v nahrávke vracia k tanečnej hudbe a modernému popu. Pre nedočkavcov nedávno na YouTube zverejnila ukážky z jednotlivých piesní, na ktorých sa okrem iného podieľali producenti Greg Kurstin a MNEK alebo momentálne úspešný Pharrell Williams.

Propagáciu albumu poňala Kylie netradične – stránky bulvárnych médií v Anglicku plnia správy a fotografie z miest, kde sa svetová hviezda nečakane zjavila. Len tak zaspievala neveriacemu publiku v jednej londýnskej krčmičke, svojrázne poďakovala jednému zo svojich najoddanejších fanúšikov, keď mu prišla zaspievať aktuálny singel Into The Blue priamo do posilňovne, keď práve cvičil…

 

Album Kiss Me Once vyjde v niekoľkých verziách. Okrem štandardnej edície Kylie ponúka aj rozšírenú, ktorá naviac obsahuje niekoľko skladieb a DVD s bonusovým materiálom. K dispozícii bude aj kombinovaná verzia na 180g vinyle a CD.

Kylie-Minogue---Kiss-Me-Once_Album

Zdroj: Renáta Tomášová, Marketing & Promotion Manager