Legendárna kapela O.B.D. oslávi 30 rokov! Do Divadla Astorka jej prídu zablahoželať Janko Lehotský, Pavol Hammel, Majo Labuda a ďalšie osobnosti kultúry.

Alternatívna rocková kapela O.B.D. je na scéne už neuveriteľných 30 rokov! Hity „Komáre“, „Biely strom“, „Džadžuli Dža“, „Zmoknutý vták“ či „Slnečný deň“ sú dodnes nezabudnuteľné legendy a oslovujú stálych aj nových fanúšikov. Orchester Bronislava Dobrotu sa rozhodol 30. narodeniny osláviť naozaj veľkolepo. V Divadle Astroka chystá pre fanúšikov nezabudnuteľný program, v rámci ktorého sa stretnú pôvodní aj súčasní členovia orchestra. Zablahoželať jej prídu a v programe vystúpia aj také legendy ako Janko Lehotský, Pavol Hammel, Peci Uherčík a ďalší. Moderovať to celé bude Majo Labuda. Nenechajte si to ujsť!

Tento rok oslavuje slovenská alternatívno-rocková kapela O.B.D. 30. narodeniny. Rozhodla sa preto usporiadať unikátny koncert, na ktorý si pozvala veľké mená slovenskej umeleckej scény.  

„Tešíme sa, že nám prídu zahrať a zaspievať Pavol Hammel, Janko Lehotský, Peci Uherčík… Určite to bude večer plný zábavy, pretože moderátorom je náš kamarát Majo Labuda. Túto žúrku by ste si nemali nechať ujsť,“ vraví gitarista O.B.D. Bronislav Dobrota.

Skupina O.B.D za 30 rokov od svojho vzniku v 1993 stihla vydať štyri albumy a to O.B.D. (1995), O.B.D. Zdraví (1996), Chuppacabras (1998), 7 a pol (2006) a Stereo (2016), na ktorých sa nachádzali desiatky úspešných singlov. Mnohé z nich zaznejú aj počas slávnostného večera v Divadle Astorka.

„Na jednom pódiu sa behom jedného včera stretneme po dlhom čase v rozšírenej zostave s členmi aj ex-členmi naše kapely, ktorí mapovali našu 30-ročnú históriu,“ uzatvára spevák O.B.D. Roman Galvánek.

O.B.D oslávi 30 rokov v Divadle Astroka 26.10.2024. Program sa začne o 19.00. Lístky môžete kupovať tu: https://facebook.com/events/s/30-rokov-obd/1230030078155145/

TS – Propaganda House