Legendárna Karosa opäť na cestách!

Roztočené kolesá a naštartovaný motor vytuningovaného autobusu z roku 1977 sú jasným dôkazom toho, že leto je za rohom. Ani tento rok Karosa nezostane nehybne stáť vo vozovom parku, pretože už začiatkom júna na svojich kolesách prinesie prílivovú vlnu hudby a zábavy do ulíc. Tentokrát si to po cestách – necestách namieri na juh Slovenska a prvý júnový víkend prinesie hudobný zážitok na námestia v centre miest Komárno a Lučenec.

Koncept TOUR BUSU je už dobre známy – na kompletne zrenovovanom autobuse tróni pojazdný hudobný stage a v jeho interiéri je priestor pre špeciálny backstage so šatňou a malou útulnou chill out zónou určenou hudobníkom.

RB Tour Bus, fotokredit Content Pool (1)

Začiatkom júna sa v útrobách autobusu na svoje vystúpenia budú pripravovať Majk SpiritBen Cristovao. Ani jedného umelca netreba špeciálne predstavovať. Majk je členom hip hopovej kapely H16, vizionár a autor už druhého mimoriadne úspešného sólového albumu Ypsilon. Jeho český kolega Ben si razí cestu ako spevák, tanečník, skladateľ, textár a moderátor. Už dávno nie je len „tým chlapcom zo Superstar“ a na jeho minuloročnej Live Tour 2015 valcoval davy.

RB Tour Bus, fotokredit Content Pool (2)

Naposledy bola Karosa súčasťou multižánrového festivalu Pohoda, kde sa svojimi vystúpeniami dopĺňala s hlavným stageom. Tento rok Tour Bus na Pohode neuvidíte. Čo sa bude na Pohode diať je však stále zahalené rúškom tajomstva a preto očakávajte viac info už čoskoro.

RB Tour Bus, fotokredit Content Pool (10)

Red Bull Tour Bus zaparkuje v piatok 3.6. v Komárne a na druhý deň – v sobotu 4.6. sa presunie do Lučenca. Počas oboch dní na streche autobusu vystúpia Majk Spirit aj Ben Cristovao. Vystúpenia Red Bull TOUR BUS si môžete vychutnať úplne zadarmo.

RB Tour Bus, fotokredit Content Pool (6)

Info o Red Bull Tour Buse: www.redbull.sk/tourbus
Komárno: 
https://www.facebook.com/events/259669691049622/
Lučenec: 
https://www.facebook.com/events/1086161191426828/

Zdroj: Red Bull Slovensko
Foto: Content Pool