Legendárni Napalm Death vystúpia 8. júna v Bratislave!

Legendární britská kapela NAPALM DEATH se představí v rámci svého evropského turné 8.6. v Bratislavě v klubu Randal. Po jejich boku dále zahrají slovenští zástupci ATTACK OF RAGE a jejich čeští kolegové PERFECITIZEN.

Vstupenky na tento koncert jsou k dostání v síti Ticketportal a také přímo v klubu. Více informací nabízí webové stránky www.obscure.cz.

Napalm Death foto1

Málokterá kapela se může i po čtvrt století fungování pochlubit podobně neutuchající invencí a zápalem pro hudbu jako právě NAPALM DEATH. Od památného debutu „Scum“ z roku 1987 již obdarovali NAPALM DEATH své fanoušky celou řadou alb a přesto je každá jejich připravovaná deska očekávána s velkým napětím. Posledním zářezem do bohaté diskografie kapely je album „Utilitarian “ z roku 2012. O NAPALM DEATH bylo v poslední době slyšet zejména v souvislosti s plánovaným koncertem v jednom londýnském muzeu, které raději celý koncert zrušilo kvůli obavám, že tlaková vlna z aparatury by mohla poškodit vystavené exponáty. Naštěstí klub Randal je pro podobné koncerty jako dělaný a proto se můžeme těšit na skuteční svátek grindcoru.

Napalm Death foto2

NAPALM DEATH se v Bratislavě představí v klasické sestavě: Mark „Barney“ Greenway – vokál, Shane Embury – basa, Mitch Harris – kytara, Danny Herrera – bicí.

Jako support se představí slovenští grindeři ATTACK OF RAGE a death-grindová česká formace PERFECITIZEN.

NAPALM DEATH (uk)
ATTACK OF RAGE (svk)
PERFECITIZEN (cze)
8.6.2014, Bratislava – Randal
www.napalmdeath.org
www.randalclub.eu
www.obscure.cz

Plakat_Napalm Death

Zdroj: Obscure Promotion