Legendární norský producent Ralph Myerz vystoupí ve 2.patře!

Ralph Myerz je jednou z nejaktivnějších osobností norské hudební scény. Se svou světoznámou kapelou Ralph Myerz & Jack Herren Band vydal několik úspěšných singlů a alb, které ve své době znal snad každý milovník kvalitní muziky.

Hity jako Think Twice, L.I.P.S.T.I.C.K. nebo Nikita a alba Your New Best Friends a Sharp Knives & Loaded Guns, oceněné celkem třemi cenami Grammy, jej doslova vystřelily mezi pomyslnou producentskou špičku, což mu následně pomohlo např. ke spolupráci s největšími jmény americké hip hopové scény. Po mnohaletém neúnavném koncertování s kapelou se Ralph rozhodl věnovat studiové produkci, které se věnuje dodnes.

Jeho zatím poslední sólové album Super Sonic Pulse, na kterém hostují jména jako Da Youngfellaz, Snoop Dogg, George Clinton a mnoho dalších, vyšlo v roce 2013. Kromě toho produkuje Ralph skvělé taneční skladby, které sám stylově označuje jako spacedoutfunkadelikdeepdiscodub beats & kosmik r&b.

Není jistě bez zajímavosti, že přesně v den akce, 18. listopadu, spatří světlo světa nový singl Ralph Myerz & Jack Herren Band, jehož vydání můžeme oslavit s společně s Ralphem na tanečním parketu Klubovny 2.patro.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji www.goout.cz za 490 Kč.

Ralph Myerz @ 2.patro
18.11. 2016, start: 22.00
DJs: Ralph Myerz (Nor), Lumiere, Manio
Klubovna 2.patro, Dlouhá 37, Praha 1
Předprodej 490 Kč / www.goout.cz

 FB event: https://www.facebook.com/events/1754550571462427/

ralph-myerz-poster

Zdroj: Organizátor