Legendárny producent funky breaks prichádza na klubovú noc Bang!

V čele Basement Freaks stojí legendární breakový a funkový hudební producent, George Fotiadis, mladý chlapík, který má na kontě už 14 úspěšných vinylů, 2 dlouho hrající alba, přes 15 remixů a nespočet digitálních EP a zasloužil si tím v branži pověst „Nejtvrději pracujícího týpka ve Funku“.

Za jeho více než desetiletou kariéru byl oceněn magazíny MixMag, iDJ Mag a není divu, že každý respektovaný funkový dj na této planetě si zařadil jeho tvorbu do svých setů. Mezi jeho úspěchy patří např. album „Something Freaky“ (https://soundcloud.com/basement-freaks/sets/basement-freaks-something) – hrané na BBC Radio1.

bas

Basement Freaks aka George Fotiadis je uznávaný jako nejtvrději pracující týpek ve Funku.

Od roku 2011 ho živě do elektronického setu doprovází vokály Georges Perin. Za krátkou dobu to rozjeli na plné obrátky a mají za sebou vystoupení na nejznámějším breakbeat festivalu Shambala v Kanadě, britském Glastonbury či brazilském NaveGroove Festival, dále v londýnských Fabric & Cable Nightclubs, Space na Ibize a dalších klubech v Paříži, Bangkoku, Sydney a v rámci jeho jarního evropského turné je máte možnost vidět nyní i v Praze.

Ovšem nečekejte halu, Basement Freaks přijedou na klubovou noc na Žižkov do Paláce Akropolis, kde si návštěvníci užijí skvělé propojení hudební produkce a atmosféry v krásném a historickém místě Prahy.

bas1

Fanoušci na sociálních sítích už se nemohou dočkat. Jeden hlas za všechny fanoušky, kteří měli tu čest se s Basemenent Freaks setkat: ”Opravdu velká radost! Díky pořadatelům! To, co předvedl minule v Hoffa baru zpěvák Georges Perin pro hrstku českých funkových nadšenců, z toho nám doslova spadla čelist. Úžasný výjimečný hlas. Ještě jednou díky za chystanou akci.”

Tohle duo nenechá nikoho na pochybách, že funky breaks jsou nejlepším stylem v klubech, kde se lidé chtějí positivně bavit.

Basement freaks se do Prahy velmi těší a komentují to slovy: „Už se nemůžeme dočkat, až oslavíme naše poslední vystoupení v rámci tour v Praze, v jednom z našich nejoblíbenějších Evropských městech, se skvělými lidmi a pozitivní vibrací, ale také s mnoha skvělými djs a hudební kulturou. Bude to potem a krví propocená noc opravdového FUNKu, a můžu nepochybně říct, že to bude něco, co nestojí za to minout.“

Dále pokračují o svém vystoupení, které v Paláci Akropolis předvedou spolu s předními českými ghetto funkovými producenty: „Pro nás, Basement Freaks, když přijde na párty, je to vše jen o párty a zase jen o párty, nezáleží tolik moc jaký žánr nebo songy budeme nakonec hrát, ale na tom, aby si lidé užívali tanec a měli zábavu z naší show! My to prostě hustě roztáčíme, sedneme na to a děláme pořádně svou věc! Pouštíme vychytanou ověřenou párty hudbu, která vás roztančí a rozhýbe vám kecky.“

Pořadatelský label Nutz Records, který se zaměřuje právě na ghetto funk či funky breaks, zve na 21. 3. do Paláce Akropolis na nevšední, zábavný a hlavně kvalitní hudební zážitek. George Fotiadis a Georges Perin aka Basement Freaks soundsystem předvedou úžasnou funky breaks show, kterou doplní skvělí rezidenti ghetto funkové párty Bang! djs Cut Dem, Mr. Funky Machine, Ill Pepson a Boogie Soldier. Tohle bude noc plná funku a moderních beatů, na kterou se nezapomíná.

Přijďte se bavit od 22:00. Vstup je jen pouhých a sympatických 60 Kč. Čeká na vás prvotřídní ghetto funkový večírek v tanečním stylu v podání těch nejpovolanějších.

Přihlaste se na událost: https://www.facebook.com/events/837585256289602/

BANG! ghetto funk night
hip-hop / funk / ghetto funk
21. 3. 2015, 22:30
Palác Akropolis
Vstup 60 Kč

Line Up:
Malá scéna
22:30 – 23:30 Boogie Soldier
23:30 – 01:00 Mr. Funky Machine & Ill Pepson
01:00 – 02:30 BASEMENT FREAKS
02:30 – 04:00 Cut Dem

Oficiální stránky klubové noci BANG!: https://www.facebook.com/ghettonight
Oficiální stránky Basement Freaks: https://www.facebook.com/BasementFreaksOfficial
https://soundcloud.com/basement-freaks/booty-shackin-dj-mix-by-1
Oficiální stránky Paláce Akropolis: www.palacakropolis.cz
Oficiální stránky labelu Nutz Records: www.nutzrecords.com
https://soundcloud.com/nutzrecords

Flyer-Bang-21-3-15

Zdroj: Nutz Records