Lenny zažiarila v pražskom Roxy, ktoré dvakrát vypredala a prevzala si Platinové ocenenie za album Hearts!

Talentovaná pesničkárka s nezameniteľným hlasom Lenny svojou emotívnou show ohromila vypredané pražské Roxy. Pre veľký záujem museli dokonca pridať ďalší koncert na rovnakom mieste, ktorý sa vypredal behom chvíle.  Mladá česká speváčka chystá ďalšie koncerty v Bratislave (30. 11. Ateliér Babylon) a Brne (6. 12. Sono Centrum).

„Posledný koncert bol pre mňa ako jeden veľký sen. Všetko, čo sme s mojím tímom plánovali dlhé týždne, sa mi splnilo a vymenená energia medzi mnou a publikom bola opäť jedinečná. Som veľmi vďačná, že bol o oba koncerty taký veľký záujem,“ zaznelo od Lenny.

Po obrovskom úspechu, ktorý Lenny zaznamenala s turné k debutovému albumu Hearts, ktorý patril niekoľko týždňov k najpredávanejším a Lenny s ním pozbierala 5 sošiek v Hudobných cenách a oznámila tri samostatné koncerty v závere tohto roku. Spomenuté pražské Roxy sa veľmi rýchlo vypredalo a na žiadosť poslucháčov bol pridaný aj ďalší termín. Pre Bratislavčanov je to jediná možnosť ako vidieť Lenny v tomto roku naživo.

Predskokanom pražského koncertu bol speváčkin obľúbenec „najvýstrednejší z pražských alternatívcov“ Lazer Viking. Následne spoločne s producentom a multiinštrumentalistom Ondřejom Fiedlerom a bubeníkom Adamom Vychodilom Lenny predviedla jedinečnú show európskeho formátu a tým laťku české klubové scény zase pozdvihla o kus vyššie.

Stovky návštevníkov spievali spoločne s Lenny, emóciami sa nešetrilo a množstvo energie, eufórie a hudobného nadšenia nenechalo nikoho chladným. Naživo zazneli autorské skladby z debutového albumu Hearts, ale i staršie skladby. Hudobný zážitok umocnila vkusná scéna a pútavá video projekcia, za ktorými spolu s Lenny stojí Matyáš Vorda z kapely Mandrage.  

Počas koncertu Lenny prevzala od zástupcov hudobného vydavateľstva Universal Music Platinový album za miliónový obrat.

Hviezda talentovanej pesničkárky Lenny na česko-slovenskom i západoeurópskom trhu neustále stúpa. Lenny sa podarilo očariť aj taliansky hudobný trh, jej kalendár akcií sa plní a po hudobnom svete koluje jej nový klip k remixu úspešnej skladby Hell.o od amerických Fancy Cars, ktorá vo svojich originálnych verziách na YouTube nazbierala už cez 5 miliónov vzhliadnutí.

Zdroj: TS