Leporelo_FM Party: Kevi Anavi -…aj vy co ste podla Richieho vzoru ostrihany na ofinku by ste nemali chybat…

Už túto sobotu, 3. mája zahrá v bratislavskom Nu Spirit Clube DJ a producent Ambivalent. Nebude však hrať sám.

Spolu s ním zahrajú aj slovenskí DJi Kevi Anavi, Aamon, Djské dvojice PLUSplus a Slu:t no nebudú chýbať ani všetci traja protagonisti relácie a párty Leporelo_FM Milos, Skank a Baltazar.

Všetci z nich dostali tie isté 3 otázky (pôvodné znenie bez diakritiky):

1, Prečo by si odporučil/a isť ľudom užiť si v sobotu Ambivalenta?
2, Teba ako DJa/producenta oslovil sound labelu M-nus? Prečo si myslíš, že je ten sound v podstate fenomén?
3, Keď sa povie Leporelo., čo okrem skladacej obrázkovej knižky ťa napadne?

Kevi Anavi

1, Pretože Kevinov zvuk je prototypom sucasnych svetovych trendov v elektronickej hudbe, kedze zil dlho v NY aj v Berline a prave tieto mesta dost ovplyvnuju znacne vyvoj edm..tiez samotny label M_nus je zarukou kvality..cize aj vy co ste podla Richieho vzoru ostrihany na ofinku by ste nemali chybat.

2, Ja som na Minus nedala dopustit uz v dobe, ked sme este kupovali platne namiesto mp3jok..vzdy ked som sa vydala do Blackmarketu vo Viedni moje prve kroky v shope smerovali k doskam aj od tohoto labelu..myslim, ze je fenomenom aj preto, ze jeho zvuk je sucasny ale zarovem zrdravo minuly

3, Milos, Skank, Milkshake, Rádio_FM a Kelis

Aamon

1, Ludia by si mali prist v sobotu na ambivalenta vypocut styl techna ktory si myslim ze na slovensku nieje az tak hravany. Ja osobne chodievam na kvalitne mena do susednych krajin ale prave teraz v sobotu tu mame dja/producenta svetoveho formatu a verim ze sa ludom bude velmi pacit jeho vystupenie tak isto ako vystupenie ostatnych domacich djov.

2, Som velkym fanuskom M-nusu a neustale som v strehu po novych releasoch. Tracky z tohto labelu vzdy vedia specialne okorenit moje sety prave preto ze su tak ine ako vsetko ostatne co hravam.

3, Tak za posledny pol rok pocuvam Leporelo pravidelne na nocnych sichtach. Je to pre mna kvalitna relacia ktora mi vzdy vie predstavit noveho umelca o ktorom som doposial nevedel. Tak isto to je aj s pravidelnymi akciami. Viem ze funguju uz dlhsi cas a vzdy sa dba na to aby sa niesli v co najvacsaj kvalite a prave to ze na dalsom Leporele odohra Ambivalent je toho len dokazom.

PLUSplus

1, Ambivalent je briliantny DJ a producent, jeho energizujúca hudba urcite nikoho nesklame, nehovoriac o ostatných DJ/producentov zo slovenskej sceny, ktorí tiež vedia baviť ľudí.

2, Áno, rád si zahráme skladby od producentov z M-nus ako Gaiser, Matador, Julian Jeweil atď. Ich tracky vždy prinesú očakávaný efekt.

3, Super akcie, fantastická atmosféra a pozitívni ľudia. Vždy sa rád zúčastňujem na akciách Leporelo ako DJ alebo aj “v civile“.

Slu:t

1, Naďa: A čo by robili doma? Teda pokiaľ nepôjde Angelika v telke… Treba prekonať lenivosť, keď už svetový producent príde do Nu Spirit Clubu a nemusíme my za ním. A je jasné, že podla lineupu to bude silný žúr.

2, jul: M-nus bol takým mojim prvým kontaktom s technom. dostala som sa k starým veciam od Plastikmana a tá atmosféra z iného sveta ma strašne bavila. podobný mimozemský pocit som mala z Gaisera a tak nejak začali moje návštevy Berlína… bola som pri tom ako kamoši zavolali ešte pomerne neznámeho Hoba do Prahy. čiže by som povedala, že ten sound je to taká sentimentálna srdcovka aj keď RH už nie je to čo býval)

3, jul: slovenský label, Milkshake, odznaky s diskogulou a mojich násť strávených v Subclube.

Baltazar

1, Lebo tam bude dobry zur. Navyse jeden z DJov a tvorcov relacie Baltazar ma prave v ten den 40 rokov :o)

2, Label M-nus je fenomen najma kvoli zvuku ktory produkuje. I ked to uz teraz nie je ziany novy sound su v podtstae jedini ktory takyto sound robia a vydavaju.

3, Leporelo Party !!! Najlepsia house techno zurka v meste. Este stale aj po 15(?) rokoch

Skank

1, Ambivalent je TOP meno na scene a vyborny DJ. Bude prvy krat na slovensku a bude to jeho premeria v NS Clube. Okrem toho je tam super line up na 2 stagecoach

2, Minus som hraval hlavne na zaciatku ked bol viac minimal ako techno. jeho sound je velmi specificky a hlavne vyborne funguje na parkete

3, Nasa CREW ktora uz funguje vela rokov.

Milos

1, Ambivalent je jedno z tých mien, ktoré znamenajú aktuálny sound house music a techna. Hráva na top festivaloch a v top kluboch po celom svete a ja sa veľmi teším, že takto aktuálny človek príde zahrať aj do Bratislavy. Samozrejme, že sa teším aj na zbytok line-upu a ľudia by sa mali tiež… Tam sa skrýva tá pravá hustota… No a ďalší dôvod sú aj narodky môjho Leporelo. kolegu a kamoša Baltazára, ktorý je pre mňa spolu so Skankom fakt parťák od začiatku…

2, Zvuk labelu M-nus je jednoznačne rozpoznateľný a mňa fascinuje, že z tak zredukovaného minimal soundu dokážu vydolovat taký groove… To, že M-nus je fenomén je určite spojené aj s osobnosťou Richieho Hawtina, ktorý sa veľkou mierou k tomu pričinil… Ja mám svojich favoritov. všetko to začali albumy od Plastikmana, ďalej dosky od DJ Minx, a tak to išlo…

3, Skank, Baltazar, ďalší chalani… Naše dielo… Niečo, čo je tu už veľa rokov, čo ho som pevnou súčasťou a niečo čo sme si sami vybudovali… Či už je to label (tento rok to bude 5 rokov od založenia), takmer 15 rokov robenia parties alebo 7 rokov v Rádiu_FM…

Leporelo_FM Party
3. maj 2014, Nu Spirit Club, Bratislava
++ A M B I V A L E N T ++
[M-nus Records/Ovum Recordings]
Kevi Anavi, Aamon, PLUSplus, Baltazar, Skank, Milos
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk
www.leporelo.sk
www.facebook.com/AmbivalentBeats
www.facebook.com/LeporeloFM
www.facebook.com/leporelolabel
www.facebook.com/KeviAnaviOfficial
www.facebook.com/djaamon
www.facebook.com/OvumRecordings
www.facebook.com/MinusOfficialPage

Leporelo_FM_Party_03052014_POSTER

Zdroj: Leporelo_FM