Leporelo_FM party: Sútaž o voľné vstupy a hudobná pozvánka!

Augustová Leporelo_FM Party sa nezadržateľne blíži a dáva svojím fanúšikom možnosť dostať sa v sobotu do bratislavského Nu Spirit Clubu úplne zadarmo. Zahrajú viedenský dj Philipp Blecha, slovenská legenad Loktibrada a Leporelo_FM dvojka Milos a Skank.

Súťažná úloha je relatívne jednoduchá a týka sa práve nášho slovenského hosťa Loktibradu. Stačí “lajkovať” oficiálnu stránku Leporelo_FM na Facebooku (www.facebook.com/LeporeloFM) a pridať nám tam akékoľvek jeho raritné, alebo vôbec nejaké video. Je to legenda elektronickej hudby nielen u nás a tak by nemal byť problém niečo nájsť a v Leporelo_FM sme práve zvedaví, že čo. Pre tých, čo na Facebooku nie sú radíme poslať link na takéto video na adresu leporelo_fm@leporelo.sk a šancu získať voľný vstup majú rovnakú.

Okrem možnosti získať na sobotňajšiu Leporelo_FM Party vstup zadarmo, máme tu pre vás aj hudobnú pozváku v podobe krátkeho mixovaného setu, ktorý Milos namixoval exkluzívne pre portál festivaly.sk, keďže toto leto sa na najväčších slovenských festivaloch na hudbu ako house, deephouse, techhouse, minimal alebo niečo podobné úplne zabudlo. Tento set môžete sťahovať priamo na Milosovom Soundcloude (https://soundcloud.com/milos-fedor/milos-summer-2011-minimix-for) ešte viac sa môžete tešiť na sety všetých účinkujúcich už túto sobotu v Nu Spirit Clube na Šafárikovom námestí v Bratislave. My sa na vás už tešíme.


Leporelo_FM Party >> Pratersauna Edition
sobota 20. august 2011
Nu Spirit Club, Bratislava
Philipp Blecha (Club Pompadour / Pratersauna / Vienna)
Loktibrada (Olga + Jozef / LFB / Standa)
Milos (Leporelo. / Radio_FM / Blaq Rec.)
Skank (Radio_FM / Notape)

Leporelo_FM

Zdroj: Leporelo_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET