Let It Roll 2013 Winter czech: Kompletný zahraničný line-up!

Zimní edice festivalu Let It Roll se po roce vrací na Výstaviště Expo v Praze Holešovicích, kde se 15.února 2013 představí na třech stagích více než 20 zahraničních drum&bassových a dubstepových DJs. Vstupenky jsou již v prodeji v síti Ticketportal.

Let It Roll Winter 2013 opět nabídne pořádnou dávku kvalitního drum&bassu a dubstepu. Na třech stagích se totiž představí více než 20 zahraničních DJs, které můžete znát z těch největších zahraničních festivalů. Hlavní stage ve velké hale Křižíkových pavilonů se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Představí se na ní majitelé labelu Matrix & Futurebound, dále ShockOne, Smooth, Inside Info, nováčci Six Blade, dříve známí jako Mattix & Futile a svým hlasem celou show podpoří MC Felon. Jako speciální host vystoupí na Viper Recordings stagi Sub Focus, který v současnosti patří k nejžádanějším světovým jménům elektronické hudby.

Druhá, tvrdší a temnější, stage ponese logo nějvětšího drum&bassového serveru na světě, kterým je Drumandbass Arena. Své DJ umění a aktuální tracky zde předvedou nekompromisní Break, Prolix & MC Coppa, Mefjus, Gancher & Ruin, Disaszt a český Forbidden Society.

Třetí halu rozduní pomalejší tempo dubstepu a electra, vše pod hlavičkou anglického dubstepového serveru GetDarker. Značku GetDarker bude reprezentovat samozřejmě její zakladatel Darkside a jeho hosti jsou neméně zvučná jména světového dubstepu – Emalkay, Icicle a Koven.

Jestli patříte mezi fanoušky drum&bassu, dubstepu a všeho co je s těmito styly spojené, neměla by vám tato akce uniknout. Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz za 660 Kč s poplatkama. Do 24. prosince 2012 můžete ovšem pořídit 2 vstupenky na zimní Let It Roll ve speciální edici ‚Combo pod stromek‘ za 990 Kč i s poplatkama.

Více info na www.letitroll.cz
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1271251
Sub Focus – Tidal Wave https://www.youtube.com/watch?v=B8vlk1UR99k
Matrix & Futurebound – All I Know https://www.youtube.com/watch?v=xyq8ZarKJtw
Emalkay – Bring It Down https://www.youtube.com/watch?v=84UmB6hC_Iw

Zdroj: LiR