Let It Roll: CZ za dva mesiace, SK už túto sobotu!

Pražský Let It Roll se odehraje 17. února v prostorech Křižíkových pavilonù na holešovickém výstavišti. Kromì zvìtšení akce (indoor verze poprvé nabídne tři pódia) se dočkáte i vìtšího pohodlí a dalších výhod. Pokud jste nedočkaví, zvažte účast i na slovenské a polské verzi!

Let It Roll nabídne atraktivní program a nadstandardní technické vybavení (zvuk L-Acoustics a Funktion-One) a kreativní a originální zpracování dekorací jednotlivých podií – pro únorové vydání se mùžete tìšit na speciální vesmírné pokoukání.

Zmìna prostředí nabídne čistší prostor s vìtší kapacitou (loňský Let It Roll byl vyprodán již v předprodeji) a s tím související vìtší pohodlí. U Výstavištì v Holešovicích je také výhodou možnost parkování v okolí.

Novinkou bude rozmístìní stagí. Ty budou 3, oddìlené – každá v jedné samostatné hale, které budou vytápìné. Suma sumárum – Let It Roll nabídne 3 regulérní party, mezi nimiž mùžete libovolnì procházet. Již teď mùžeme prozradit, že dvìma z nich budou Take Control a Dubstep Alliance, třetí, nejvìtší lákadlo, zveřejníme co nevidìt.

V současnosti vrcholí přípravy na první slovenský indoor Let It Roll, na nìmž v sobotu 17. prosince zahrají Andy C, Roni Size, S.P.Y, The Prototypes, Audio, Current Value, COOH a Forbidden Society. Trenčín je z České republiky coby kamenem dohodil. Mrknìte na www.letitroll.sk.

Výletníkùm rozhodnì nesmí ujít polská verze, která je naplánována na 14. ledna do Katowic, opìt velmi blízko českých hranic. Zde uvítáme Hospitality a sestavu High Contrast, Netsky, Blockhe4d, John B a B-Complex. Na druhé scénì rozjedou dubstep Joker, Hatcha a Youngsta. Více naleznete na www.letitroll.pl.

LIT PL

Vstupenky na pražský Let It Roll si mùžete zakoupit již nyní, v předstihu, za nejnižší možnou cenu 450 Kč + poplatek v síti Ticketportal. Jako vánoční dárek jsme pro vás připravili i speciální balíček 2 vstupenek na letní festival (20. & 21. července 2012) za 800 Kč + poplatky. Informace hledejte na www.letitroll.cz.

LIR CZ

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET