Let It Roll mieri v piatok do Ostravy!

Po povedené loňské premiéře s Camo & Krooked připravil Let It Roll další akci s podtitulem „on tour“.  V pátek 16. listopadu v Ostravě zahrají Drumsound & Bassline Smith, Fred V & Grafix, B-Complex, Counterstrike, Forbidden Society a další.

Z Velké Británie dorazí Benjamin ze tříčlenného projektu Drumsound & Bassline Smith. Před třemi týdny v pražském Matrixu dostál pověsti skvělého DJe a baviče a zahrál nejen hity, které momentálně bodují v UK hitparádách a zaručily triu exkluzivní hostování na live turné DJ Freshe. Poslechněte si Essential Mix a mrkněte se na oficiální video k pecce Daylight s Hadouken.

Fred V & Grafix jsou společně s Netsky a Camo & Krooked nejrychleji rostoucí mladé hvězdy na poli líbivého tanečního drum & bassu. Jejich smysl pro melodie před časem ocenil Tony Colman a přijal je pod křídla labelu Hospital. Kluci se skvěle předvedli v únoru na zimním a v červnu na slovenském letním Let It Rollu. Nenechte si je ujít, určitě padne i tato zasněná pecka:

Hvězdám z ostrovů bude předskakovat slovenský talent B-Complex, kterého díky originálnímu zvuku a skvělým DJským výkonům miluje celé Československo. Tvrdou tvář drum & bassu odkryje Justin z projektu Counterstrike z JAR a Forbidden Society – miláček českých vyznavačů řezničin. Line-up doplní C.Phone z No Money, Bifidus Aktif, Nikisha a Bio.

Akce se uskuteční v Bonver Aréně (bývalé hale Tatran) a začne ve 20:00. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal za 299 Kč + poplatek a nebo na místě za 350 Kč. Pro více informací navštivte stránku www.letitroll.cz a nebo Facebook událost: https://www.facebook.com/events/350875225003553/

Zdroj: LiR