Let It Roll open air Czech: Camo & Krooked Live! prvý raz v ČR!

Na festivalu Let It Roll Open air se vùbec poprvé v České republice představí Camo & Krooked se svojí Live! show. Hlavní Open air stage bude hostit také Tantrum Desire a na Take Control stagi si mùžete užít deepovou jízdu s Kasrou, majitelem labelu Critical Music.

Že se to ve dvou se to lépe táhne, zjistil i Camo a v roce 2007 začal spolupracovat s Krooked-em a vznikl tak projekt Camo & Krooked. Mladí rakušani to vzali pìknì od podlahy a začali tlačit svùj taneční mainstremový zvuk přes malé labely až na uznávané značky jako Viper Recordings nebo Breakbeat Kaos. V roce 2010 se všechno točí kolem jejich debutového alba Above & Beyond, které chlapci vydali na domácím labelu Mainframe. To, už ale z povzdálí sleduje Tony Colman, aka London Electricity, který vidí v mladé dvojici velký potenciál a o rok pozdìji je exkluzivnì upisuje na Hospital Records, kde se stávají tahouny labelu i nejúspìšnìjších UK mejdanù Hospitality. Stìžejní je pro Camo & Krooked podzim 2011, kdy vydávají již druhé album s názvem Cross The Line, se kterým nabrali v Drum&bass Awards 2011 rovnou 3 ocenìní, a to nejlepší producent, nejlepší video a nejlepší album. Jako bonus vydávají na jaře 2012 další LP Between The Line složené převážnì z remixù, které si vzali na triko Fred V & Grafix, Inside Info, Sub Zero, Smooth a další.

Na Let It Roll festival přijedou představit svoji novou Live! show, která vás dostane hraním na samplery a rùzné mašinky v doprovodu geniálního mapingu na klec, ve které sou chalani zavřeni. Čekejte tedy maximální atmošku plnou rychlých mixù a skvìlé vizuální show.

Na hlavní Open air stagi se také představí anglický projekt Tantrum Desire. Jay Faleye a Devim Smith začali spolupracovat v roce 2004 a začali se řádnì opírat do mainstreamového drum&bassu. Prosedìné hodiny ve studiu se zúročili, jelikož si jich všiml i Simon Bassline Smith, který si Tantrum Desire v roce 2008 upsal na svém labelu Technique Recordings, kde jim téhož roku vydává release Xenomorph / Last Stand. O rok pozdìji zasáhli dnb fanoušky trackem Here They Come, díky nìmuž se dostali do vysílání BBC Radia 1, Kiss 100 a na výroční kompilaci 10 years of Technique. V roce 2010 jim vychází první EP Runaway Bass, což byl další přímý zásah na tanenční parkety. V minulém roce vytáhli další eso z rukávu v podobì Foreplay EP a skvìlého singlu Reach.

Let It Roll není jenom o mainstreamu, proto se mùžete tìšit na Take Control stage, kde se představí jeden z nejsilnìjších zástupcù deepového drum&bassu, boss labelu Critical Music – Kasra. Jeho cit pro hudbu se časem ukázal i v jeho produkci, ale především ve výbìru hudby pro svoji značku, pomohl tak vyrùst producentùm jako Rockwell, Spectrasoul, Enei a mnoho dalším.

LIR

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET