Let It Roll Winter Slovakia 2016

Už o niekoľko dní, presnejšie 19. novembra 2016 sa uskutoční slovenské vydanie zimného drum&bass festivalu Let It Roll Winter 2016. Opäť nás prídu zabaviť a do hopkania zahrať špičky svetovej DNB scény. Miestom konania je už tradičné Rafinery Gallery vo Vlčom Hrdle v blízkosti Slovnaftu. Line Up je tento rok opäť nadupanejší. Nechceme šíriť paniku ale sú obavy, aby sa pri aktivovaní HUGE soundsystému nepokazil daktorý z kotlov v Slovnafte!

V Refinerke nás budú čakať tri TOP Labels pódiá a jedno tradične vonkajšie. Hlavné pódium bude zasvetené 20 rokom Drum&Bassu, druhé ti spapá mozog v podaní EatBrain pódia, tretie je zasvetené domácemu Signall_FM. Na vonkajšom sa musíš poriadne vyblázniť, aby zimka nebola. Ten ovládnu Jump Upový vydriduchovia. Organizátori nám ďalej sľubujú originálne Let It Roll dekorácie. Minulé roky ich pripravili celkom dostatočne, snáď sa hecnú a prekonajú očakávania. Tipujem, že nás v hale bude čakať opäť viac robotov a kadejakých ďalších bláznovstiev. Prídi a presvedč sa sám, nebudem ťa namotkávať večne.

noisia

20 Drum&Bass ARENA stage

Line up je tento rok namiešaný asi najlepšie v histórii slovenského LIRka. Na hlavnom stagei nás rozsekajú chlapci z NOISIA, ktorých asi netreba predstavovať žiadnemu fanúšikovy zlomených beatov. Sú to hudobní géniovia, majú svoj vlastný originálny zvuk, vďaka ktorému ich vyhľadávajú najprestížnejšie labely Renegade Hardware, Moving Shadow, RAM, Subtitles, Shogun Audio, Virus, Citrus… Ich vlastný label sa volá Vision a či už ako Noisia, alebo alterego Drifter ich oslovujú k remixovaniu aj také mená, ako Moby, Amon Tobin či Robbie Williams. Nie sú im cudzie ani štýly ako minimal, house, downtempo alebo breakbeat, kde vystupujú ako Hustle Athletics. Majú ešte ďalší label DeVision. Na ňom predstavujú non dnb produkciou.

prototypes_4_blue

Na hlavnom stagi sa ďalej predstavia THE PROTOTYPES patriaci pod Viper. Diktujú aktuálny mainstream dnb scény. Support od mien ako Andy C, Roni Size, Pendulum alebo ich remixi pre Avicii, Snoop Dogga naštartoval ich kariéru raketovým tempom nahor.

amc-web-1398676776

Ďalším ťahačom a jedným z najšikovnejších Djov na scéne, možným nástupcom Andyho C je A.M.C. z Titan Records. Jeho sety prekypujú energiou, technickou dokonalosťou a najnovšími dnb peckami, tie ťa isto nenechájú len tak postávať v kúte.

Dopĺňať ich budú SUBTENSION, BIFIDUS AKTIF, SUKI, KATO, HOFFMANb2b KUKURICA, MIKRO & MARIO BELAK

jade

EATBRAIN stage

EATBRAIN bude mať zastúpenie v podobe labelových borcov ako inak z tejto značky, a to JADE z Maďarska, MOB TACTICS (OK), MACHINE CODE (DE, UK) SEGMENT & CONCEPT VISION (RU), RIDO (CZ) a za mikrofónom ich bude kryt MC COPPA UK

ivylab

SIGNALL_FM stage

Tu nás zabavia anglický IVY LAB! Na začiatku roka 2012 chalani Sabre, Stray a Halogenix vypustili jeden z naj releasov tohto roku – Oblique. Táto partička dlhoročných fellaz, spojila jednak hudba ich vlastnej produkcie ako aj ich životný cieľ. Prirodzený vývin, prináša na svetlo sveta nový spoločný projekt – IVY LAB zastupujúci obľúbený Critical Music. Určite nepremeškaj! Na Outlook festivale jeden z mojich highlightov!

Na Signall_FM ďalej vystúpia AMPLIFIED MOTION (SK), LIXX (SK), GABANNA, KAVVA, RAST.S & PESZEK, DRUMMATIC. . .

Je sa načo tešiť priatelia, a tak neváhajte a 19. Novembra sa prídite vyblázniť, zakrepčiť, stretnúť stredoeurópsku dnb fammily v bratislavskej Raffinery Gallery na Vlčom hrdle. Bude to EMEJZIN!

Lístky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22746
FB event: https://www.facebook.com/events/1116130225145637/

lirwintersk-poster-web-1477481607

Zdroj: Let It Roll / Michal Dzubina