Let It Roll Winter 2014 už tento piatok!

Již tento pátek se otevřou brány pražského Výstaviště v Holešovicích, kde se odehraje zimní edice, jednoho z největších drum and bassových festivalů v Evropě, Let It Roll 2014. Na jedné z nejočekávanějších halových akcí tohoto roku, vystoupí přední jména, světové drum and bass a dubstep scény, která doplní skvělý český DJ’s support.

Přípravy na páteční večer jsou v plném proud, návštěvníci se mohou těšit na originální dekorace, light show, profesionální zvukové systémy Funktion One a Lacoustics Line Array. Brány  pražského Výstaviště Expo se otevřou v 20:00, současně odstartuje hudební program na všech třech pódiích. „Předpokládáme, že se akce kompletně vyprodá, kapacitu všech tří pavilónů jsme nastavili tak, aby jsme návštěvníkům zajistili dostatečný prostor a pohodlí“, vysvětluje promotér akce Zdeněk Souček.

V předprodejní síti Ticketportal.cz zbývá několik posledních lístků. Vstupenky bude možné pořídit v dostatečném množství přímo na místě akce. Cena vstupenek do 22:00 bude 800 Kč, po 22:00 za 850 Kč.

Na zimní edici Let It Roll Winter nebude chybět prodejní stánek s party & streetwear oblečením Escape Wear. Kromě klasického sortimentu Escape Wear tady najdete i originální Let It Roll oblečení a doplňky. Již tradičně zde budou v prodeji vstupenky na festival Let It Roll Open Air, za zvýhodněnou cenu, vstupenky jsou limitovány omezeným počtem.

V pavilonech Výstaviště je zákaz kouření, tento zákaz je třeba respektovat. Do areálu je zakázáno vnášet vlastní pití, jídlo a zbraně. Každý návštěvník je povinen podrobit se bezpečnostní prohlídce, za jejíž respektování předem děkujeme. Prosíme, aby návštěvníci dodržovali pořadí ve frontě a předešli tlačení. Focení běžnými fotoaparáty a natáčení na mobilní telefon je povoleno, záznam profesionální technikou je možný pouze po akreditaci.

Přijďte si vychutnat parádní festivalovou atmosféru, pročísnout šeď všedních dní a skvěle se pobavit! Pokud patříte mezi fanoušky drum&bassu, litovat rozhodně nebudete!

Cena vstupenek na místě akce:
Do 22:00 / 800 Kč
Po 22:00 / 850 Kč

Lirvyska

Zdroj: LiR