Leto 2015 v Štúdiu L+S.

Prázdniny v divadle, alebo príďte sa ochladiť do Štúdia L+S! Aj tento rok sa bude na známej bratislavskej scéne hrať aj počas leta. ,,Vlani sme po prvýkrát otvorili divadlo aj počas prázdnin. Nápad mal úspech a aj tento rok v júli ponúkame to najlepšie z repertoáru Štúdia L+S a dva hudobné koncerty,“ hovorí riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič.

Keďže je leto a čas oddychu, pokojne sa dá  hovoriť o festivale komédií, pretože smiech bude dominovať. Z repertoárovej „klasiky“ ponúkne divadlo Malé manželské zločiny s Martou Sládečkovou a Milanom Lasicom, Rybárika kráľovského so skvelým kvartetom Vášáryová – Sládečková – Lasica – Kňažko, alebo Život na trikrát. Nebude chýbať ani hit sezóny, hra Listy Emilovi, kde Milanovi Lasicovi sekunduje štvorica Kavaschová – Šebová – Švidraňová – Mikulčík. Herečky Diana Mórová, Zuzana Mauréry a Marián Miezga excelujú v mimoriadne úspešnom titule 69 vecí lepších než sex, Opačné pohlavie je skvelá konverzačná komédia perfektne zohratej štvorice Sládečková – Tlučková – Topoľský – Vojtek. Finále patrí dvojici Lasica – Kňažko a ich trpkosmiešnym dialógom v hre Na fašírky mi nesiahaj. ,,Nezabudli sme ani na hudbymilovných fanúšikov. Peter Lipa si opäť pozve na svoj koncert Milana Lasicu a špeciálnu dramaturgiu si pre letný koncert pripravil aj Braňo Kostka a jeho Fragile,“ dodal Danišovič.

listyEmilovi_foto Ctibor Bachraty

Po sérii predstavení pod hlavičkou Štúdia L+S preberie scénu ešte v júli pražské Studio Dva, ktoré v rámci svojho festivalu „Leto hereckých osobností“ ponúkne pätnásť predstavení so špičkovými českými hercami.

Ako už býva zvykom každý večer čaká na návštevníkov pri príchode do divadla pohár dobre vychladeného šumivého. Letné večery na nábreží Dunaja sú síce čarovné, ale aj nekonečné, skombinujte ich s divadlom!

Zdroj: Produkčný dom Forza