Léto, barvy, sluníčko, párty a spousta lidí kteří si chtějí užívat! To je Rainbow run!

Chceš se bavit?  Pak zcela jistě nesmíš chybět na některém z letošních Rainbow runů! Ostrava, Ústí nad Labem nebo Brno? Je to jedno, všude to rozjedeme na plný pecky. Takovouhle párty můžeš zažít jen jednou ročně! Tak neseď doma a pojďme se společně pobavit a obarvit si život barvami duhy!

Léto, barvy, sluníčko, párty a spousta lidí kteří si chtějí užívat! To je Rainbow run! A co že se na vás chystá letos navíc? Celý rok jsme pilně pracovali, aby se zážitek z Rainbow runu stal něčím, na co nikdy nezapomenete, takže se můžete těšit, kromě běhu plného radosti a barev, i na barevnou after party, kde padají hranice, a s přáteli zde můžete prožít nezapomenutelné okamžiky, či poznat nové přátele, kteří se přišli taky bavit životem. Věříme, že letos se nás dohromady sejde 15 tisíc a že tuhle barevnou show spolu pořádně rozjedeme!  A kdože nám s tím přijede pomoct? Nikdo jiný než samotný Majk Spirit, který s námi prožije všechny tyto skvělé akce a pomůže rozdávat radost vám všem!

rainbow02

Pojďte se s námi bavit, běhat, tančit a prostě si užít tu neskutečnou atmosféru plnou barev a živelné radosti, která je na Rainbow runu všudypřítomná a dělá z dospělých zase děti! K dispozici budou velmi bohaté a rozmanité možnosti občerstvení ve formě vody, alko i nealko nápojů a také spousty dobrot k zakousnutí, aby se nikdo z vás nemusel vzdálit ani na moment a nepřišel tak o některý z báječných duhových okamžiků.

Ani letos jsme ale nezapomněli na to, že radost je třeba poslat dál, aby byla úplná, a proto jsme vytvořili projekt „Daruj duhu“, kdy jsme v každém městě vybrali rodinu, která pečuje o dítě s určitým závažným handicapem, a té splníme sen – pojďte se s námi bavit a buďte tak součástí této skvělé akce kdy nakonec všichni společně darujeme kousek duhy, aby svět byl zase o trošku lepším a barevnějším místem!

Na všechny z vás se těší celý Rainbow run tým a Majk Spirit! Na nic nečekejte a pojďte se s námi bavit, bude to neskutečná Pááárty!!!

rainbow01

Zdroj: Organizátor