Leto praje hudbe. Bryan Adams v júli vystúpi v Bratislave!

Kanadský spevák a hudobník Bryan Adams opäť zavíta na Slovensko. V sobotu 28. 7. odohrá so svojou kapelou koncert v bratislavskom NTC.

Bryan Adams je jedným z najväčších hudobných artiklov z Kanady. Na jeho konte sa nachádza viac než 65 miliónov predaných albumov. Počas svojho turné navštívil aj také krajiny ako Pakistan či Vietman , kde ako prvý „západniar“ odohral svoj koncert. Na Slovensku koncertoval po prvý krát v roku 2003.

Jeho koncertné turné pozostáva poväčšinou z jeho najväčších hitov, ktoré vyšli pred dvomi rokmi na kompilácii Bare Bones. Summer Of ´69, Please forgive me, robinhoodovská (Everything I Do) I Do it Do It For You, alebo mušketierska All For Love ale aj Run To You a Heaven, sú skladby, ktoré sú zárukou naozaj skvelého rockového koncertu.

Všestrannosť Bryana Adamsa potvrdzuje aj fakt, že už niekoľko rokov je známy aj ako špičkový fotograf. Jeho fotky nájdete nielen na obaloch jeho albumov, ale aj v katalógoch prestížnych módnych značiek.

K letu plnému skvelých hitov a hudobných zážitkov jednoznačne patrí aj koncert Bryana Adamsa v Bratislave, 28.7.2012 v NTC.

Bryan Adams
Dátum : 28.7.2012
Miesto: NTC Bratislava
Vstupenky : sieť Eventim.sk, www.eventim.sk
Predaj: od 24.4.2012
Cena: od 49 €

Bryan Adams

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET