Líder Frankie Goes To Hollywood sa teší na bratislavské publikum, naše galérie a kaviarne!

Spevák slávnej britskej skupiny Frankie Goes To Hollywood Holly Johnson po prvýkrát navštívi Slovensko! 27. augusta 2015 v bratislavskej Starej Tržnici zaznejú na živo najväčšie hity legendárnej skupiny aj nové skladby speváka Hollyho Johsona.

Anglická hviezda sa na slovenské publikum a architektúru Starej Tržnice veľmi teší. Navyše Holly Johnson plánuje navštíviť galérie umenia či miestne kaviarne. Príďte osláviť v hlavnom meste Slovenska 30. rokov od vydania debutového albumu Frankie Goes To Hollywood. Nenechajte si ujsť megahity ako „Relax“, „Power of Love“ či „Welcome To The Pleasuredome“!

Hity britskej legendy Frankie Goes To Hollywood na čele so zakladateľom a frontmanom Holly Johnsonom zaznejú po prvýkrát naživo v Bratislave! Fanúšikovia slávnej skupiny majú jedinečnú možnosť vychutnať si nestarnúce hity hviezdnej skupiny, aj na nové skladby speváka a skladateľa Hollyho Johnsona. Hviezda 80. rokov 20. storočia si Bratislavu plánuje vychutnať aj ako turista.

„Je to prvýkrát, čo navštívim Slovensko. Musím povedať, že o Slovákoch som počul zaujímavé veci. A preto sa teším na koncert v Starej Tržnici aj jej jedinečnú architektúru. A dúfam, že budem mať čas navštíviť galérie umenia a miestne kaviarne ako napríklad Funki Punki Palacinky alebo Be Happy club.“ Prezradil Holly Johnson, zakladateľ a líder skupiny Frankie Goes To Hollywood.

0388 Holly Johnson Hotel Final - 1200x800

Legendárne megahity ako „Relax“ či „Power of Love“ rozpália slovenské publikum 27. augusta 2015 v bratislavskej Starej Tržnici. Holly Johnson so slovenským publikom oslávi 30. výročie kapely Frankie Goes To Hollywood. Nenechajte si ujsť najhranejšie skladby britskej popovej legendy a slovenskú premiéru koncertu „Holly Johnson & Frankie Goes to Hollywood“ !

“Kontakt s publikom je veľmi príjemná súčasť kariéry speváka a skladateľa. Je skvelé, že stále koncertujem ako keď som bol tínedžer. Myslím si, že najväčším prekvapením je to, že na Slovensku vystúpim, pretože nikto vrátane mňa by neveril, že v roku 2015 budem stále koncertovať. Skladby ako „Relax“, „Two Tribes“ a „The Power Of Love“ po prvýkrát odzneli pred 30 rokmi a nejako prežili skúšku časom.“ Vysvetlil legendárny Holly Johnson.

Frankie Goes to Hollywood zaznamenali výrazný úspech v polovici 80. rokov 20. storočia. Skupinu založil v Liverpoole Holly Johnson. Debutový singel s názvom „Relax“ sa v britských rebríčkoch držal na prvom mieste päť týždňov a v máji 2006 bol na siedmom mieste najpredávanejších britských singlov všetkých čias. Na úspech prvého singlu nadviazali aj ďalšie dva – „Two Tribes“ a „The Power of love“. Kapelu produkoval britský producent Trevor Horn, ktorý vytvoril album legendárnej skupiny YES s názvom „Drama“. Ako producent získal cenu Grammy za pieseň speváka Seala „Kiss from a Rose“. Ako muzikant zožal úspech v kapelách The Buggles, YES a Art of Noise.

Vstupenky na výnimočný koncert Holly Johnson & Frankie Goes To Hollywood si môžete zakúpiť na Predpredaj.sk https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2943/holly-johnson–frankie-goes-to-hollywood. Informácie o koncerte nájdete na https://www.facebook.com/events/337643039772897.

frankie bravo

Zdroj: Propaganda House s.r.o.