Line up halovej akcie Let It Roll Winter 2015!

Line up únorového Let It Roll Winter 2015 doplní brazilská legenda Dj MARKY a neurofunkový producent GRIDLOK. Marky vystoupí jako special host na Viper Recordings stagi a Gridlok doplní line up Noisia Invites. Tímto je zahraniční line up zimního Let It Rollu kompletní. 

Ojedinělá halová akce opět nabídne pořádnou porci skvělé zábavy, která se může směle měřit s těmi nejlepšími evropskými festivaly. I letos Let It Roll Winter 2015 přivítá špičku světové a české bassmusic scény.

Po třech letech opět navštíví Prahu věčně usměvavý, přátelský, spontánní a humorný, brazilský producent a legendární DJ Marky. Přestože někdo může namítat, že tuto legendární postavu drum and bass není snad netřeba nějak více představovat. Přijďte se podívat na Markyho úžasný um, zatančit na jeho nezaměnitelnou selekci a nechat si odkrvit zvednuté ruce, které za celou dobu jeho vystoupení nedáte dolů. Dj Marky vystoupí v rámci Viper Recordings stage na zimním Let It Rollu, jako special host.

Marky_Gridlok_LIrwinter2015

Gridlok je producentem ze staré školy, nečekejte žádné rozpustilé popěvky, čeká  nás syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně. To vše podané v mistrovské formě a precizním zvukovém hávu. Gridlok patří mezi legendy neurofunku a je znám ze spolupráce s britským producentem Prolixem. Tato ikona amerického drumandbassu vysotupí jako special host na Noisia Invites stagi.

Marky a Gridlok tak doplní zahraniční line up čítající 13 jmen v čele s holandským triem Noisia, DJ Frictionem, The Upbeats, Matrix & Futurebound, Phace, Rockwell, The Prototypes, Original Sin, Insideinfo a Diemnsion.

Vstupenky na Let It Roll Winter 2015 jsou stále v předprodeji sítě Ticketportal.cz za cenu 800 Kč + poplatky prodejce. Vstupenky je také možné zakoupit v kamenných obchodech Growshop, Chilliboards, v klubu Storm, a Maximmun Underground.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Noisia, Matrix & Futurebound, Friction, DJ Marky, The Upbeats, The Prototypes, Phace, Gridlok, Original Sin, Rockwell, Insideinfo, Dimension, Hybris

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Oficiální facebook fanpage: https://www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1573586522868768
Link na předprodej vstupenek: https://www.letitroll.cz/vstupenky/

LIR_Winter2015_plakát

Zdroj: LiR