Lisa Hannigan prinesie do Bratislavy hravé melódie zeleného ostrova!

Mladá írska pesničkárka Lisa Hannigan, ktorá počas svojej kariéry očarila mnohých svetových hudobníkov, bude 11. júla koncertovať v Bratislave.

Lisa Hannigan začala svoju hudobnú kariéru po boku Damiena Ricea. V roku 2008 sa dala na sólovú kariéru, čo sa jej vyplatilo. Jej hudba je plná hravých melódií, pesničky sú vyskladané jednoducho a cítiť z nich najmä pohodu. Už za svoj prvý album z roku 2008, ktorý vyšiel pod názvom Sea Sew získala nominácie na prestížne ceny Choice Music Prize, Mercury Prize a na najlepší írsky album na Meteor Music Awards.

Lisa Brella One

O rok neskôr vydala EP nahrávku Lille, ku ktorej ten istý rok pribudlo koncertné cd Live at Fingerprints. Počas svojej kariéry táto pesničkárka okúzlila hudobníkov Herbie Hancocka, Glena Hansarda, členov skupín The Chieftains či BellX1, ale i amerického pesničkára Jasona Mraza, s ktorým absolvovala americké koncertné turné.

Koncert Lisy Hannigan sa uskutoční 11. júla v Bratislave v Koncertnej sieni Klarisky. Vstupenky sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal a u Dr. Horáka na Medenej ulici.

www.drhorak.sk
www.facebook.com/drhorak.sk

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET