Living for Tomorro: Keď sa česko- anglické duo spojí so špičkou slovenských rapperov, vzniknú len dobré veci.

Svet sa čoraz viac globalizuje a vďaka prepojeniam, ktoré búrajú hranice, vznikol jedinečný album Living for Tomorro českého rappera s angolskými koreňmi Novacane a anglického speváka Liama Adamsa. Dvojica sa často pracovne zdržuje na Slovensku, kde si našli svoj druhý domov.

Album Living for Tomorro s trinástimi skladbami (plus Intro a Outro) vyšiel v prvej polovici novembra, presnejšie v magický dátum 11.11. Pre oboch umelcov ide o prvý štúdiový album. Hoci český rapper Chris Banner, známy pod umeleckým menom Novacane, a spevák Liam Adams spolu tvoria hudbu už viac ako dva roky, nechceli vytvoriť skupinu. Baví ich umelecká sloboda, rozhodne sa však našli v  rámci ukážkovej hudobnej spolupráce. Tvorí sa im ľahko, i keď na diaľku, keďže Liam Adams sa väčšinu času zdržiava v rodnom Liverpoole.

Na album Living for Tomorro si prizvali zaujímavých hostí. V  Snahe si s Novacaneom zarepovali Otis a Cigo, k piesni vyšiel videoklip, ktorý má na kanáli you tube viac ako 123 tisíc vzhliadnutí. V piesni Too Wavey sa predstavia ďalší dvaja rapperi – Londýnčan Icey Stanley a slovenská rapperka Aless, ktorá netradične odspievala text angličtine. V skladbe Levels sa ako hosť opäť predstaví Icey Stanley a jeho kolega z Veľkej Británie Mr. Macee. K zaujímavým menám ešte treba dodať ďalšieho člena skupiny H16 Abeho, ktorý produkoval skladbu Jackpot.

O master skladby Down On You  sa postaral Icon z Californie, ktorý je známy spoluprácou s Lil Uzi či Wiz Khalifom. ,,Dostať sa k nemu je fakt zložité, skúšal som to cez jeho stránku, na ktorej sa nachádza úplne šialený formulár. Rozhodol som sa mu song poslať len tak a podarilo sa. Ozval sa o dva dni s tým, že sa mu pesnička páči a súhlasí so spoluprácou,“ prezradil Novacane. Song Down On You má  i videoklip, ktorý vyšiel len prednedávnom. Režisérskej stoličky sa ujal Slovák Martin Miko a natáčalo sa v krásnom prostredí Grand Castle v Liptovskom Hrádku. ,,Máme radi Slovensko, momentálne je to môj druhý domov. Liam rád navštevuje Bratislavu a pomaly sa zoznamuje s tunajšou hudobnou scénou. Hudbu robíme pre každého, nepozeráme na národnosť, ale ak sa nás album zapáči na Slovensku, budeme veľmi spokojní,“ hovorí Novacane.

https://www.youtube.com/watch?v=ojylod6NxVo

Album Living for Tomorro podporila CanO Water a ku každému CD je pripravené špeciálne balenie dvoch kusov spomínanej exkluzívnej vody. Výťažok z albumu poputuje  na podporu organizácie Liga proti rakovine.

Zdroj: TS