Lixx predstavuje nový klubový koncept BASSHAZE. Prvým hosťom bude djka IM Cyber z Prahy.

Aktuálny zvuk moderného drum&bassu a súčasnej 170BPM bass music ponúkne klubový koncept BASSHAZE. V piatok 28. februára v Klube Dole sa môžete tešiť na to najlepšie, čo história a súčasnosť “polámaných beatov” ponúka.

Večer vystúpi djka, ktorej selekcia dokonale vyhovuje konceptu noci. Z Prahy pricestuje IM Cyber a naservíruje aktuálne beaty zo svojho dj bagu. Spolu s ňou odohrajú mixované sety domáci Svetlux, Lixx, Zajo a Peszek. Príďte sa zabaviť na moderný sound drum&bassu, ktorý nás baví.

Ambíciou BASSHAZE je predovšetkým podpora a budovanie stabilnej domácej klubovej scény. Priestor preto dostanú najmä účinkujúci, ktorých mená neobsadzujú prvé miesta na plagátoch medzinárodných parties, no napriek tomu úspešne pôsobia v rámci svojej lokálnej scény a rozhodne majú čo ponúknuť. Hudobne spriaznení hostia zo Slovenska, okolitých krajín, či vzdialenejších kútov Európy vystúpia pravidelne každý mesiac v Bratislave pod hostiteľskou taktovkou dja Lixxa.

Známe aj nové tváre, príjemné stretnutia s kamarátmi, priateľská atmosféra a základňa pre vašu obľúbenú hudbu plná inšpirácie. To je BASSHAZE.

IM Cyber / CZ

Meno dj-ky IM Cyber je už neodmysliteľne spojené s drum&bassovou scénou v Českej republike. Za dlhé roky svojho pôsobenia mala možnosť hrať v drvivej väčšine česko-slovenských klubov, na všetkých podstatných domácich festivaloch, ale aj vo viacerých krajinách za hranicami, či na Red Bull Music Academy v Brazílii.

IM Cyber

Ivana dnes reprezentuje zaujímavú zmes precízne mixovaného deepového a atmosferického soundu okoreneného nekompromisnými beatmi. Jej hudobná a názorová blízkosť, pokiaľ ide o súčasný sound v kombinácii s výrazným ženským elementom z nej robí ideálneho hosťa pre otvorenie novej drum&bassovej klubovej série BASSHAZE.

Svetlux

V minulosti známy techno dj, dnes veľký fanúšik aktuálnej bass music. Na zlomené beaty presedlal počas svojho niekoľkoročného pobytu v UK, kde mu učaroval zvuk bicích a basových liniek. Aktuálne ako člen Drumatique stojí za organizáciou rovnomenných eventov a podieľa sa na projekte BassTransmission, ktorý pravidelne ponúka LIVE stremy mixovaných setov hudobne spriaznených djs. Martin je jedným z tých, ktorí zvuku rozumejú aj po technickej stránke a jeho selekcia dokonale zapadá do lineupu tejto noci.

Lixx

Viac, ako 14 rokov na scéne, dlhoročný dj, autor drum&bassovej show SIGNAll_FM, aj rovnomennej klubovej noci a neúnavný milovník dobrej hudby aktuálne stojí za novým klubovým konceptom BASSHAZE. Ako rezident tejto noci bude okrem pozývania zaujímavých hostí stáť pravidelne za mixpultom a servírovať to najlepšie, čo jeho dj bag ponúka. Od modernej 170BPM elektroniky cez deep sound až po príjemné soulful beats a liquidfunk.

Zajo

Člen asi najstaršej slovenskej drum&bassovej crew Drumatique, známy najmä vďaka hraniam v menších podnikoch v Bratislave a okolí. Zajo vo svojich setoch často kombinuje novšie aj staršie tracky prevažne zo škatuľky liquidfunk a atmospheric drum&bass. Vďaka svojmu hudobnému vkusu dokonale doplní lineup februárovej noci BASSHAZE.

Peszek

Mladý djský talent zo Senice so zaujímavou selekciou prevažne deepového drum&bassu dostane priestor na prvej zo série nových klubových nocí BASSHAZE. Nové mená, ktoré majú k hudbe úprimný vzťah na scéne rozhodne potrebujeme. Peszek je toho dôkazom.

BASSHAZE w. IM Cyber (CZ)
February 28, 2014 / Friday
Klub Dole, Nám. SNP 30, Bratislava / Slovakia
Entry: 5€
Start: 21:00
Event: www.fb.com/events/614201505317385
Promomix: https://i.mixcloud.com/CGSkfE
★ I M  C Y B E R  ( C Z )
★ Svetlux (SK)
★ Lixx (SK)
★ Zajo (SK)
★ Peszek (SK)

Plagat Basshaze februar 2014

Zdroj: klub Dole
Foto: Veronika Nehasilova