Logic a Gumbgu pokrstia album Gudlak v Klube Dole

Česko-slovenská úderka Logic a Gumbgu pokrstí svoj spoločný album Gudlak v piatok 1. apríla v Klube Dole. Fanúšikovia si tak môžu vychutnať tohtoročnú novinku v podaní energického koncertu oboch raperov. “Deska Gudlak je mimo jiné důkazem toho, že spojení českého a slovenského jazyka, může fungovat i na rozsáhlejším projektu. A pokud si interpreti sednou stejně jako Karlo a Logic, není pochyb o povedeném výsledku. Poslech desky Gudlak můžeme tedy jen doporučit,” znie jedna z recenzií, ktoré si album Gudlak už stihol vyslúžiť. V úlohe supportu sa večer predstavia producenti a DJi Konex, Conspiracy Flat a Yun Crystal.

Logic (CZ)

patrí medzi mená českej rapovej scény, ktoré rezonujú u nás v poslednom období. Rodák z Karlovych Varov sa rapu venuje niekoľko rokov, no do väčšieho povedomia sa dostal ako líder crew YZO Empire. V jeho diskografii nájdete album Yzomandias, na ktorom je aj úspešný singel HVSHTHVG, mixtapy Hrač roku a Czech Made Man. V januári mu v spolupráci so slovenským kolegom Gumbgu-om vyšiel album Gudlak, na ktorý dotali produkcie Abe Beats, Dalyb či Decky Beat.

trippin

Gumbgu

je ďalšie sľubné meno na domácej scéne, o ktorom budeme v budúcnosti určite počuť čoraz častejšie. Rodák z Lučenca sa po odchode z Haha crew vydal na sólovú dráhu. Minulý rok vydal debutový album 333, na ktorom vytiahol do popredia oldschool rap. Spomínaný album by mali ešte nasledovať ďalšie dva diely trilógie. Teraz však Gumbgu žije spoločnom počinom s Logicom – albumom Gudlak, ktorý bude hlavou hviezdou tejto párty!

Konex

je beatmaker a producent, ktorý má za sebou má spolupráce s viacerými menami slovenskej a českej scény ako Momo, Ektor, Gleb či Delik, USA mixtape a jeden album. Vlani mu vyšiel dlhoočakávané MUSICKEP.

Conspiracy Flat

zoskupenie dvoch producentov a DJov sa vo svojich selekciách zameriava na americký new school a kvalitné edm produkcie. Z ich vydaných vecí ľudia môžu poznať Pentflaus a November s Pil C a spolupráce s českým labelom MILION+.

Yun Crystal

je bratislavský trapoholic odrastený na južanskom hip-hope, crunku a trap music. Vo svojej selekcii najčastejšie mieša atlantský zvuk s cloud rapom a OVO soundom.

1.4. (piatok)

Štart: 22:00 hod.

Vstup: 8€

Event: www.fb.com/events/215948848757132

Video: https://www.youtube.com/watch?v=-hal98OHbRE

PLAGÁT_Trippin_apríl 2016

Zdroj: Klub Dole