Lola Marsh vystúpia 14. februára v bratislavskej Refinery Gallery!

Už túto stredu 14. februára premenia Lola Marsh bratislavskú Refinery Gallery na najútulnejšie miesto na Slovensku. Začíname o siedmej, ale otvoríme už o hodinu skôr. Súčasťou akcie bude aj náš shop, v ktorom sme si pre vás pripravili špeciálnu valentínsku akciu. Ku dvom lístkom na 22. ročník nášho festivalu vám pribalíme pralinky Pohoda a tričko z kolekcie 2016 (ponuka platí do minutia zásob).

Lola Marsh je jediná zahraničná kapela, ktorá hrala na Pohode trikrát v rade. Zakaždým pritom zaplnili priestor pred najväčšími pódiami. Registrácia voľných vstupov na ich koncert v rámci Pohoda Dňa_FM sa naplnila za dvesto sekúnd. Zaprášilo sa aj po lístkoch na ich koncert v A4-ke, ktoré sa nedali zohnať už tri mesiace pred akciou a v predstihu sa vypredalo aj ich vystúpenie v Tabačke. Od svojej premiéry na Pohode v roku 2014 hrali na Slovensku každý rok a ani 2018 nebude výnimkou.

Lola Marsh – You're Mine, Live at Pohoda Festival 2016

Lola Marsh sa v krátkom čase stali z neznámej kapely jedným z najžiadanejších mien nášho festivalu. Ich pieseň You're Mine sa po uverejnení na Spotify ocitla medzi troma najvirálnejšími skladbami a aktuálne má na tejto službe už 6,7 miliónov vypočutí. Skvelú atmosféru koncertov Lola Marsh si môžete pozrieť aj v ich najnovšom klipe, ktorý vznikol na 20. Pohode.EN:Lola Marsh managed to turn from an unknown band into one of the most desirable names of our festival in a short time. After publishing their song You're Mine on Spotify, it became one of three most viral songs. Currently, the piece has already been played 6.7 million times using this service. You can watch the great atmosphere of Lola Marsh concerts in their latest music video, which originated at the 20th edition of Pohoda.photo: Michal Lukáč

Zveřejnil(a) Pohoda Festival dne Neděle 6. listopadu 2016

Z pomerne neznámej kapely sa za pár rokov vypracovali na jednu z najobľúbenejších hudobných skupín návštevníkov Pohody. Sympatie sú zjavne vzájomné. Pri otázke, ktorý koncert si zamilovali najviac Gil a Yael v rozhovore pre francúzsky Rocknfool jednohlasne odpovedali: „Festival Pohoda“.

Aftermovie: Pohoda Párty v Tabačke – Lola Marsh

Po vypredanom dvojkoncerte v rámci Jesennej Pohoda Párty sme veľmi radi, že sa Lola Marsh opäť vracajú na Slovensko. V stredu 14. februára zahrajú v bratislavskej refinery gallery. Takto to vyzeralo v októbri v Tabačke…Lístky tu: http://bit.ly/lola-marsh-14-februarAfter the sold-out double concert at the Autumn Pohoda Party, we are very happy to see Lola Marsh return to Slovakia. On Wednesday the 14th of February, they will perform at the Refinery Gallery in Bratislava. This is how it looked like in Octobre in Tabačka Kulturfabrik…Tickets: http://bit.ly/lola-marsh-14-februar

Zveřejnil(a) Pohoda Festival dne Pondělí 13. listopadu 2017

Deviateho júna vydali debut Remember Roses, ktorého úspech sa ihneď premietol do stále rastúceho záujmu o túto fantastickú kapelu. Gil o albume pre Life on Stage povedal: „Čo sa týka našej hudby, snažíme sa sústrediť na krásne veci v živote. Chceme ňou robiť ľudí šťastných a vytvárať v nich emócie.“ Ich koncerty sú jasným dôkazom, že sa im to darí. Izraelská kapela, ktorú vychválil aj Le Monde, opäť navštívi svoj druhý domov 14. februára 2018. Tešíme sa na vás v Refinery Gallery od 18:00. V predpredaji ostáva posledných 100 lístkov.

FB event: www.facebook.com/events/191046628134627

Zdroj: Pohoda