LTJ Bukem dnes večer v Storme v novom prevedení!

LTJ Bukem stál u zrodu intelligent drum & bassu. I po dvaceti letech reprezentuje to nejlepší v subžánru a je mistrem výjimečných mixů. Člověk často neví, kdy jeden track začíná a druhý končí.

Danny říká, že pro své mixy hledá nadčasové skladby – takové, které se mu budou líbit i za dvacet let. A možná právě proto svými mixy baví i s odstupem času, a jeho umělecké jméno vyvolává tak pozitivní ohlasy. Je proto výtečnou volbou pro další z řady nocí českého labelu Authentic Music, tentokrát s rytmy liquidnějšími a zamyšlenějšími, než bývá zvykem.

storm_new_setup

Kromě vyladěného Funktion-One sound systému a originálních vizualizaci od VJky Ade Anejde si drum & bassovou akci ve Stormu můžete užít v novém provedení, které už s perfektními ohlasy ozkoušeli zástupci house & techno scény na akcích Meeting a nebo kanadští We Funk Radio či britští Audio Bullys. DJ je umístěn ve středu klubu tak, aby byl viditelný ze všech stran jako třeba v Boiler Room. Toto rozložení klubu nabídne i intimní lounge zákoutí s dostatkem pohodlných míst k posezení a každý určitě ocení bližší vzdálenost mezi DJem, parketem a barem.

Předskakovat hlavní hvězdě bude dvojice Cashmeer a Skywalker, která již léta bezchybně zvládá vystihnout Bukemovy klasické hudební polohy. A těšit se můžete i na Peejaye, jenž občas vystřihne bukemovštější set než dnešní Bukem. Náladu doplní Panorama, Entita a karlovarský D-Resist. V rámci noci plné inteligentní hudby pak pestrost zajistí druhá deephousová stage, kde se můžete těšit na djs Bio Active, Eska, Yacube a Panorama. V pátek zkrátka kalíme na úrovni.

Authentic Music Night @ Storm Club, 29. 1. 2016
djs: LTJ Bukem, Peejay, Panorama, Entita, Skywalker, Cashmeer, D-Resist
Mcs: Manda, Procter
2nd stage: Bio Active, Eska, Yacube, Panorama
začátek ve 21:00

ltj-bukem_A3print_final

Zdroj: Storm club