Lucia Bugalová oslávi výročie svadby novým singlom!

Pesničku My napísali spolu s manželom, gitaristom Michalom Bugalom.

Herečka Lucia Bugalová sa ešte s dievčenským menom Molnárová dostala do povedomia verejnosti ​jej účinkovaním v televíznych seriáloch a filmoch ako aj na divadelných a muzikálových pódiách na Slovensku a v Českej republike, často spolu so svojou sestrou Petrou Malachovskou.

Popri hraní a natáčaní sa čoraz intenzívnejšie venovala spevu, čo vyvrcholilo jej účasťou v speváckej show Hlas Československa v r. 2012.

Odvtedy ide jej herecká kariéra ruka v ruke so speváckou a v súčasnosti, po narodení dieťaťa, pripravuje svoj debutový sólový album, na ktorom spolupracuje s významnými slovenskými, ale aj českými umelcami a produkuje ho jej manžel, známy gitarista a skladateľ Michal Bugala.

Práve spoločný príbeh spoznávania sa a prežívania ich vzťahu je autenticky zobrazený v novom videoklipe k aktuálnemu singlu s názvom My a jeho vydanie bolo tak naplánované práve na 5. výročie Luciinej a Michalovej svadby – 31. augusta 2018. Lucia si svoj videoklip sama zrežírovala a miesto na obraze dostal aj ich ročný syn Emanuel.

Pieseň My dvojica pripravovala v uplynulých letných mesiacoch, počas ktorých mala Lucia herecké povinnosti aj v susedných Čechách, kde v týchto dňoch vrcholí natáčanie očakávaného seriálu.

“Som nesmierne rada, že týmto singlom môžem mojim fanúšikom predstaviť aj moje druhé, spevácke ja a potešiť ich tak svojimi vlastnými piesňami. Verím, že sa im budú páčiť a pocítia v každej novej pesničke moju úprimnú osobnú výpoveď.” vyjadrila sa Lucia pre médiá.

Instagram:

https://www.instagram.com/luciabugalova

Zdroj: TS