Lucia Lancošová stíha štúdium aj prípravu debutového albumu!

Lucia Lancošová (13), ktorá už ako trinásťročná vystupovala v televíznej súťaži Slovensko má talent a zúčastnila sa speváckej šou Česko-Slovensko hľadá Superstar, pracuje intenzívne na svojom debutovom albume. K spolupráci si prizvala špičkových hudobníkov.

Lucia Lancošová

Talentovaná speváčka, ktorá už počas oboch súťaží zaujala porotu svojim hlasom, pripravuje svoje prvé CD v súčasnom popovom trende s moderným zvukom. Album nahráva v štúdiu Randal a spolupracuje na ňom s poprednými slovenskými hudobníkmi.

„Klávesista Zoli Tóth a gitarista Jimi Cimbala sú naozaj výborný muzikanti, ktorých poznám už zo Superstar, veľmi si ich vážim a som rada, že s nimi môžem spolupracovať,“ hovorí Lucia Lancošová. Debutovú kolekciu piesní pripravuje speváčka počas víkendov, aby nechýbala v škole, keďže pred pár dňami nastúpila do tretieho ročníka francúzskeho gymnázia v Košiciach.

Lucia Lancošová

Lucia Lancošová odštartovala svoju spevácku kariéru prvým rádiovým singlom, piesňou Mama skús mi veriť, ku ktorej nakrútila aj videoklip. Snímka vznikala v štúdiu hudobnej televízie Musiq1 a v modernom centre Bratislavy pod režisérskym dohľadom Karola Vosátka.

Zdroj: Edo Kopček
Foto: archív speváčky
Publikoval: Redakcia GREGI.NET