Lucia Šoralová si po úspešnom turné zaspieva na šansónovom festivale v Bratislave!

Fanúšikov šansónu čaká v lete hudobná lahôdka. V centre Bratislavy si môžu užiť šansónový festival, ktorého hviezdou bude speváčka Lucia Šoralová! 4. augusta zažije Lisztova záhrada na Klariskej ulici skvelý spevácky výkon, energiu a dokonalý prejav speváčky, ktorú nazývajú budúcnosťou českého a slovenského šansónu.

Speváčka Lucia Šoralová má za sebou úspešné slovenské turné a cez leto stíha prácu aj oddych. Na filmovom festivale v Karlových Varoch spievala ako hosť besedy s hercami Pavlom Trávničkom a Ivanou Andrlovou. S kapelou La Alma si na pracovnom sústredení nacvičili repertoár na koncerty a letné akcie.

„Cez leto hrám na dvoch veľkých festivaloch – Sázava fest a Colours of Ostrava. Na Colours sa veľmi teším, lebo tam budem hrať po prvý krát. V auguste sa teším na šansónový  festival do Bratislavy, pretože to je môj jediný samostatný koncert na Slovensku počas leta.“ Sumarizuje Lucia Šoralová.

V strede leta odohrá Lucia Šoralová jediný samostatný koncert na Slovensku. 4. augusta bude hviezdou šansónového festivalu. V Lisztovej záhrade na Klariskej ulici predvedie dokonalý prejav a precítenie jednotlivých skladieb. 

„Základom nášho repertoáru sú piesne z nového albumu „O lásce, cti a kuráži“, ktorý vznikol v spolupráci s Michalom Horáčkom. Okrem toho sa nevzdávam ani svojho starého repertoáru, teda presnejšie, tej časti, ktorá korešponduje s tým súčasným. Kedže som vždy inklinovala k šansónu, tak to nie je problém. Okrem toho zahráme pár krásnych prevzatých skladieb, ktoré sme si osvojili, takže sú už ako naše…“ Prezrádza Lucia Šoralová.

Lucia Šoralová plánuje na jeseň turné po Českej republike. Na šnúru sa vyberie aj s kapelou La Alma, pre ktorú to bude prvé turné v histórii. Na koncertoch po slovenských mestách si Lucia vyslúžila doslova ovácie a standing ovations. Slovenskí fanúšikovia ju nechceli pustiť z pódia. Kritici Luciu Šoralovú právom označujú za pokračovateľku Hany Hegerovej a budúcnosť českého a slovenského šansónu. Nenechajte si ujsť vstupenky sú v predaji vo výstavnej sále na Michalskej ulici 1 v Bratislave a hodinu pred koncertom v Lisztovej záhrade na Klariskej ulici 1 v Bratislave.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko