LUCIE BÍLÁ V NOVEMBRI S VEĽKOLEPÝM GALAKONCERTOM V BRATISLAVE!

20-násťnásobná slávica s najsilnejším hlasom v našich končinách vystúpi 22.novembra v Bratislave so svojim špeciálne pripraveným koncertným programom exkluzívne pre slovenský koncert!

Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu zaznejú jej najznámejšie hity, najkrajšie muzikálové melódie a chýbať nebudú ani najobľúbenejšie songy blížiacich sa najkrajších sviatkov v roku – Vianoc.

Lucie Bílá: „Na zimáku v Bratislave som prežila s divákmi nádherné chvíle…Som veľmi rada, že si to môžem tento rok znova zopakovať…Tentoraz trochu inak, ale opäť s veľkou láskou a s tými najlepšími z najlepších!

O hudobný doprovod sa postará kapela Petra Maláska a špeciálne pre tento večer aj so symfonickým orchestrom !

V programe sa predstaví aj spevák skupiny Arakain Jan Toužimský a o netradičný úvod sa postará rímsko-katolícky kňaz Zbigniew Czendlik, ktorý uvedie koncert svojim sviatočným slovom.

Okrem toho sa na koncert už teraz začínajú pripravovať veľkolepé projekcie na veľkoplošné obrazovky a očarujúca svetelná show… Organizátorka Silvia Nemčovičová: „Veríme , že energia v hale bude pozitívna, nálada výborná a spolu všetci si vytvoríme nezabudnuteľný zážitok.

Po úspešných koncertoch Heleny Vondráčkovej a Karla Gotta prináša galakoncert LUCIE BÍLÁ 22.novembra 2018 na Zimnom štadióne O.Nepelu agentúra SILVI Production.

Vstupenky už dnes v predaji exkluzívne iba v sieti Predpredaj.sk

v cenách od 25,- €

Zdroj: JK