Luminosity Beach Festival 2014: Videoreport!

4 – 6. júla sa v holandskom mestečku Zandvoort konal v poradí 7. ročník trancového festivalu Luminosity Beach Festival 2014. Akcia sa konala tradične v plážovom klube FUEL na 2 stagoch.

Počas 3 dní si tak návštevníci mohli prísť na všetky odrody trancu. Piatok sa niesol prevažne v znamení psy-trancu a tech-trancu 138+ BPM, sobota bola kombinácou všetkého vrátane uplifting trancu a nedeľa sa niesla v duchu trancových klasík. Vďaka tomu tu nechýbalo aj mnoho skutočných trancových legiend. Kto na tento festival doposiaľ nezavítal a je milovníkom trancu, určite by tak mal urobiť aspoň raz a živoť.

Táto akcia má totiž úplne inú atmosféru ako všetky ostatné trancové akcie, už len vďaka tomu, že sa koná na pláži pri krásnom západe slnka a s najväčšími vyznávačmi tohto žánru z celého sveta. Naviac vďaka skutočne perfektnej a uvoľnenej atmosfére sa tu aj DJi či ich manažéri voľne prechádzajú medzi návštevníkmi a tak nie je problém sa s mnohými príjemne porozprávať či pofotiť. Niečo podobné som doposiaľ nezažil na žiadnej inej akcii. My vám teraz prinášame zopár videí, aby ste aj vy mohli nasať atmosféru z tohto festivalu, na ktorom vyzeral kompletný line-up nasledovne:

timetable-online

Výber videí:

Kompletný zoznam videí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdG_aHFfYWj9KVjtRb4qPBLiLUkuncqnp

Napísal: Ivo Ninja
Video: Ivo Ninja