Mácháč 2015 predstavuje prvé mená!

Organizátoři patnáctého ročníku festivalu Finlandia Mácháč, který proběhne 21. a 22. srpna, přidali do programu první čtyři jména zahraničních umělců, kteří vystoupí v pátek na hlavní scéně.

Ze sestavy Don Diablo, Firebeatz, Cedric Gervais a Franky Rizardo je jasné, že program bude letos stylově rozmanitější a všichni, kdo festival v minulosti navštívili, by si na jubilejním vydání měli přijít na své.

Don Diablo – Jeden z těch, který dokázal, že kvalitní taneční hudba, určená pro masy, může vzniknout z undergroundových kořenů a ještě si může zachovat charakteristický zvuk. Ti, kteří znají jeho jméno, pouze z aktuálních hitů jako AnyTime nebo Origins, by měli určitě vědět, že do svých 35ti let toho stihl rozhodně více. Producentsky se spojil se jmény jako Kelis, Alex Clare, Diplo, Example, Dragonette nebo Noisia a remixy pro Chemical Brothers, Gorillaz nebo Public Enemy patří k těm nejlepším. Jeho kvalitní produkci najdete na více jak deseti labelech, včetně Axtone, SIZE a Spinnin‘ Records. https://www.dondiablo.com

Firebeatz – Holandská dvojice, která patří v posledních dvou letech k těm nejproduktivnějším na scéně. Kadence téměř patnácti vyprodukovaných skladeb za rok – a to navíc velmi úspěšných – je opravdu obdivuhodná. Očekávejme tak set převážně z jejich produkce s hity jako No Heroes, Bazooka, Arsonist, Helicopter nebo It Was You, kterou najdeme na posledním albu Calvina Harrise či skladbu Last Train, kterou hledejme zase u Tiësta. https://www.firebeatz.com

Cedric Gervais – Francozský dj a producent, který se může pyšnit soškou Grammy v kategorii Nejlepší remix (Best Remixed Recording), kterou získal za taneční verzi skladby Summertime Sadness od Lany Del Rey. Jeho sety jsou do poslední chvíle překvapením, protože poloh, které mu hudebně sednou, je hned několik. Čekejme ale určitě kvalitní electro protkané vlastními hity a remixy, které často ani nevydává, ale hraje je pouze ve svých setech.

Franky Rizardo – Rodák z Arnhemu, který sice nevyprodává haly, ale o to kvalitnější hudbu v nich hraje. Jeho hudební výlety v duchu house music, kam obratně roubuje latino, minimal a groovy linky, vás rozhodně budou bavit.

Vstupenky na festival jsou k zakoupení exkluzivně v síti Ticketpro.

Finlandia Mácháč 2015
21. – 22.8. 2015
Máchovo jezero, pláž Klůček
DJs: Don Diablo, Firebeatz, Cedric Gervais, Franky Rizardo
www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
https://vimeo.com/festivalmachac

Vstupné:
– základní vstupné od 890 Kč
– GOLD All Inclusive – 2.900 Kč

Finlandia_Machac_2015

Zdroj: LIVE61 Ltd.