MadSkill vydáva v spolupráci s Adamom Mišíkom a Senseyom nový singel!

Zahraničný hudobný producent MadSkill spojil sily s Adamom Mišíkom a talentovaným mladým raperom Senseyom. Aj napriek tomu, že Adam a Sensey pôsobia v odlišnom hudobnom žánri, výsledkom spolupráce je svieži song, ktorý môže osloviť všetky generácie. Spolu s piesňou vznikol aj videoklip. Release party klipu prebehla v piatok 27. júlav pražskom Fancy Lounge.

„S ponukou spolupráce za mnou prišiel Sensey, s ktorým som v minulosti už mnohokrát spolupracoval, napríklad aj na skladbe Bumblebee. Predstavil mi Adama a navrhli mi možnosť vytvorenia spoločnej pesničky. Tento nápad ma ihneďnadchol. Adam mi dal vypočuť pár nahrávok a načrtol tematiku songu,“ približuje vznik skladby MadSkill, ktorý mimo inéprodukoval aj úspešné single pre Ega, Rytmusa alebo Čis Tyho.

Inšpiráciou pre vznik piesne boli prvé lásky, ktoré každý ako šestnásť ročný prežíval. „Ono je jedno, akí sme starí, ale ten pocit prvej lásky, prvej zamilovanosti, chceme proste zažívať znovu a znovu. Aby sme sa bláznivo zamilovali, na to nemusíme mať šestnásť rokov. Môže to prísť v akomkoľvek veku,“ dodáva k názvu a téme piesne Adam Mišík.

K songu, ktorý vznikol v spolupráci s labelom Chop Down Records a Universal Music, bol nakrútený aj pútavý videoklip,ktorého réžie sa chopil samotný producent MadSkill.

Zdroj: TS