Mafia Corner: Filipove Čerešne sú späť a tancujú!

Mafia Corner spôsobila, a nie prvýkrát, rozruch. Cover legendárnych Čerešní od Jara Filipa ovládol, podľa siete YouTube, za pár dní slovenský internet, a to nie každý dokáže predýchať.  Producent Mike, ktorý si k spolupráci pozval speváčku Niku Karch a rapera Suverena, však môže byť (a je) vysmiaty.

Neubehli ani dva roky, odkedy Mafia Corner vypustila svoj debutový singel a  zároveň veľký hit Zuzulienka. Producent Mike, ktorý stojí za touto značkou, sa po dlhej dobe vrátil z Londýna na Slovensko a opäť šokoval. Diskusie na internetových fórach zasiahlo tsunami, pretože si „dovolil“ urobiť remake všetkým dobre známej piesne Čerešne od Jara Filipa. „V hudbe nemôžete byť stále iba dobručký, milučký a počúvať názory iných, lebo hlavne nikdy nič nedokončíte a stanete sa veľmi rýchlo nudnými a nepodstatnými,“ reagoval Mike.

Ak sa Mafia Corner rozhodne pre cover, nikdy to nie je a ani nebude verzia, ktorá by sa podobala na originál. Mike si totiž dáva záležať, aby vždy vypálil s niečím novým… sviežim… šokujúcim, pretože len málokto má odvahu staviť na zvuk, na aký ľudia nie sú zvyknutí. Spolu s Nikou Karch a Suverenom spôsobili na slovenskom Youtube senzáciu. Video sa v priebehu pár dní stalo jedným z najpozeranejších, no ako to už u nás býva dobrým zvykom, úspech sa neodpúšťa. „Teším sa tomu, že nové Čerešne fungujú presne podľa plánu, aký som mal. Podstatné u mňa je vždy vytvoriť reakciu na to, čo robím a v tomto prípade som zarezal presne tam, kde som chcel. Či sa to ľudom páči alebo nie, obidva tábory sú podstatné pre šírenie tejto pesničky a značky,“ vysvetľoval Mike.

Už dávno sa slovenská scéna netešila takto kontroverznému singlu. Kým mnohí prijali novú verziu ako dobrý nápad zatancovať si na známu pomalú pesničku, kritici nevedia prehltnúť, ako niekto mohol siahnuť na „národný poklad“ a urobiť z nej „kolotočarinu“. „Priznám sa, neočakávala som, že nový singel narobí taký vietor, ale z „hejtu“ si ťažkú hlavu nerobím. Bez toho to jednoducho nejde a už teraz sa teším na ďalšiu spoluprácu s Mafiánom,“ usmiala sa Nika Karch.

Mafia Corner & Nika Karch - Čerešne feat. Suvereno Booklet

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.