Mafia Corner má nový singel – Keď som išiel.

Leto je tu v plnom prúde. Čas oddychu a dovoleniek. To platí pre väčšinu ľudí ale nie pre Mika z Mafia Corner, ktorý ďalej neúnavne pracuje vo vysokom tempe.

Okrem desiatok vystúpení po celom Slovensku, ktoré stíha počas tohto leta, nezabúda ani na tvotbu nových vecí. Ako je už o ňom známe, riadi sa len jediným pravidlom a to je, že sa žiadnym pravidlom neriadi. Tento krát prichádza s ľudovou nôtou vo veselom letnom klipe plnom tanca, zábavy a folklóru. K tomuto konceptu sa vracia po dvoch rokoch, kde sa mu pri piesni Vypic a Žic podarilo spropagovať a spopularizovať folklór v takej podobe, akú sme pred tým ešte nevideli a to spojením moderného s niečim tradičným.

Ako veľký fanúšik folklóru a tradícií sa tomuto spojeniu nikdy nebránil, práve naopak je veľmi rád, že vo veľkej miere dopomohol k tomu, že sa zo slovenských tradícií stáva súčasný moderný a stále populárnejší trend. Na spoluprácu si prizval novú a stále populárnejšiu cimbalovku Liptákovci, ktorí ani sekundu neváhali a celú spoluprácu si užívali naplno.

Zdroj: MC