Mafia Corner: Megahit Zuzulienka má konečne pokračovanie, toto musíš počuť!

Mafia Corner je na scéne presne jeden rok. Producenti Toy Boy a Randy sa to rozhodli osláviť novinkou, o ktorej je zbytočné písať. Singel Shibaba treba počuť a vidieť!

Pred rokom sa podaril Mafii Corner luxusný debut so skladbou Zuzulienka. Neznáma značka okamžite vyletela na vrchol, o čom hovoria jasnou rečou čísla – 34 rádií na Slovensku, v Česku, Maďarsku, Írsku, Poľsku, Švajčiarsku a 7,5 mil. ľudí si na ňu kliklo na internete. No neostalo iba počúvaní a sťahovaní, pretože fanúšikovia si začali žiadať novú vec. „Po dlhom naliehaní, kedy nám ľudia písali, že by sme mohli prerobiť viac vecí po vzore Zuzulienky, sme sa s tým nápadom začali vážne pohrávať, len akosi neprišla správna doba. Keď sa začali blížiť naše prvé narodeniny, povedali sme si, že práve toto je najvhodnejšia príležitosť, kedy sa môžeme a chceme všetkým za podporu poďakovať,“ vysvetľoval Randy.

Nový singel má názov Shibaba. Za touto exotickou slovnou hračkou sa ukrýva český hit Jožin z bažin. Keď Mafia Corner kontaktovala s týmto nápadom Ivana Mládka, myšlienka sa mu zapáčila a bez problémov dal súhlas k tomu, aby jeho legendárnu skladbu napumpovali. „Opäť nejde o klasicky remix, ktorých je veľa a žiadny dobrý, ale, tak ako pri Zuzulienke, aj teraz sme si vybrali iba jednu sekvenciu z originálu a zvyšok urobili tak, aby to znelo ako celok,“ prezradil Toy Boy.

Jožin z bažin patril a stále patrí medzi klenoty česko-slovenskej scény a Toy Boy je presvedčený, že latku nepodlezie ani ich novinka, ktorá podľa neho nemôže chýbať v play liste žiadneho dobrého DJ-a, v aute, doma, na chate alebo „čo ja viem, kde ešte ju budú ľudia počúvať a čo pri tom alebo na kom budú robiť,“ smial sa Toy Boy.

Zvukovo znie Shibaba agresívnejšie. Randy v tejto súvislosti zvolil vtipné prirovnanie „Zuzulienka na steroidoch“. K singlu vznikol hneď aj klip, ktorý pobaví a určite dostane každého do nálady skôr, ako sa po škrtnutí rozhorí zápalka. „Na video sme si opäť pozvali Matúša Amricha, ktorý sa s tým fakt vyhral a urobil to vynikajúco, aj keď priznal, že po dvoch týždňoch sústavného počúvania sa o mu „Shibabe“ začalo už snívať, ale výsledok stojí za to,“ zdôraznil Randy.

MafiaCorner_Cover001

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.