Magnetic festival: Oficiálny trailer!

MAGNETIC Festival přiváží do ČR nejsilnìjší line-up svìtových housových DJs, díky kterému se hned první ročník zařadil mezi nejlépe obsazené indoor festivaly v Evropì. Dva mìsíce před festivalem zveřejňují pořadatelé oficiální trailer se všemi, kteří 7.5.2012 v Praze vystoupí: AVICII, Laidback Luke, Dada Life, Chuckie, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, David Tort, Zedd a Oliver Twizt.

Novinkou v line-upu je nìmecký producent ZEDD, který je zároveň posledním potvrzeným umìlcem a soupisku jedenácti zahraničních DJs uzavírá. ZEDD je aktuálnì dvorním remixér SKRILLEXE, se kterým absolvoval celé OWSLA tour jako hlavní support DJ. Rázná kombinace electra, progressive housu s prvky dubstepu – to je „Zedd styl“, který nejlépe reprezentují remixy skladeb Scary Monsters and Nice Sprites a Breakn‘ A Sweat nebo vlastní tracky Shave It a Slam the Door.      

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketpro od 1090,- Kč (cena se bude zvyšovat). Vstupenky kategorie GOLD ALL INCLUSIVE, které obsahují neomezenou konzumaci alkoholických a nealkoholických nápojù v rámci GOLD terasy, stojí 2500,- Kč (cena se bude zvyšovat).


MAGNETIC Festival
7.5.2012, 20:00 – 06:30
PVA EXPO Praha – Letňany
AVICII
LAIDBACK LUKE
DADA LIFE
CHUCKIE
HARDWELL
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
DAVID TORT
ZEDD
OLIVER TWIZT

Magnetic Festival

Zdroj: LIVE61 s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET