Magnetic festival: Praktické informácie!

Do MAGNETIC festivalu zbývá už jen několik dní. Přinášíme souhrn odpovědí od pořadatele festivalu na nejčastěji kladené otázky, týkající se zejména dopravy, vstupenek, šaten, způsobu placení a dalších praktických věcí, které usnadní orientaci návštěvníků v rámci areálu.

Tou nejpodstatnější změnou je, že areál se návštěvníkům otevře o půl hodiny dříve (19:30), než začne hudební produkce. Nikdo se tam nemusí obávat, že by nestihl část setu Nari & Milani, kteří zahajují festival.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách festivalu v sekci FAQ a na www.facebook.com/magneticfestival, kam je možné poslat zprávou dotaz přímo na pořadatele.

[vimeo]https://vimeo.com/54141226[/vimeo]

DOPRAVA – Výstavištní areál PVA Letňany leží cca 250m od metra stanice linky C – Letňany. Pěšky se tedy od metra dostanete za necelých pět minut. Podrobnější informace naleznete na stránkách www.pva.cz. Dále můžete využít některý z autobusových spojů (Bus 110, 140, 158, 195, 201, 269, 295, 269) do zastávky Výstaviště Letňany. Dopravu si můžete naplánovat na www.dpp.cz 

VSTUP DO AREÁLU FESTIVALU – Vstup do haly se otevře pro obě kategorie vstupenek shodně v 19:30. Hudební produkce začíná ve 20:00 a končí v 06:30. Každá kategorie vstupenek (VIP a základní vstupenky) má svůj vlastní vchod.

VSTUPENKY – V den festivalu lze zakoupit vstupenky v předprodejní síti Ticketpro pouze do 18:00. Od 19:30 bude možné zakoupit vstupenky na místě v pokladně před halou za 1400 Kč (základní vstupné) a 3500 Kč (VIP vstupenka). Vstupenky budou kontrolovány na turniketech – klasické i e-tickety.  Pokud máte vstupenky zakoupené skrze LIVE61 eShop, musíte si na pokladně vyměnit eTicket za klasickou vstupenku. Po opuštění prostoru festivalu pozbývá vstupenka platnosti, vrácenky se nevydávají. 

LINE UP:
19:30 – otevření haly pro návštěvníky
20:00 Nari & Milani
21:00 Hard Rock Sofa
22:00 Swanky Tunes
23:00 Bingo Players
00:00 Dimitri Vegas & Like Mike
01:30 Hardwell
03:00 Dada Life
04:30 Bass Jackers
05:30 John Culter
06:30 END

PARKOVÁNÍ – V těsné blízkosti areálu PVA je k dispozici za poplatek 150,- parkoviště (otevřené od 18:00). Parkoviště neprovozuje pořadatel akce.

FOTO/VIDEO – Fotografování je povoleno pro všechny typy fotoaparátů. Natáčení kamerou povolené není.

KOUŘENÍ – Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených a označených prostorách. V hlavní hale platí zákaz kouření.

REKLAMA V AREÁLU FESTIVALU – Ve všech prostorách festivalu je zakázáno distribuovat jakékoliv propagační materiály (letáčky, plakáty, samolepky…), které nejsou schválené pořadatelem akce. Porušení tohoto zákazu je pod pokutou 10.000 Kč. Osoby budou zároveň vykázány z areálu bez náhrady vstupného.

PLATBY – Platby přijímáme v CZK a EUR.

MERCHANDISE – K prodeji budou suvenýry s logem MAGNETIC festivalu. Stánek bude umístěn ve vstupní hale.

ŠATNY – Ve vstupní hale bude k dispozici velkokapacitní šatna. Cena za odložený kus je 20 Kč. Šatna bude otevřena po celou dobu festivalu.  Zároveň doporučujeme, aby návštěvníci nenechávali v kapsách cenné a důležité předměty. Při ztrátě šatního lístku je nutné vyčkat na uzavření šatny (07:15), poté budou věci vydány.

VIP terasy – VIP terasy jsou dvě a jsou umístěné na bočních stranách haly. Vstup na VIP terasu je skrze turnikety.

TOALETY – K dispozici budou toalety v rámci budovy haly (2×1 ve foyer, 2×1 v průchodu ze vstupní haly do haly hlavní). K využití budou také mobilní toalety umístěné ve vytápěném prostoru mezi halami.

AFTERPARTY – Oficiální after party proběhne v klubu Studio54.

Zdroj: LIVE61 Ltd.