Majk Spirit na filmovom plátne!

Hip hopová hviezda Majk Spirit, ktorý sa v posledných mesiacoch stal fenoménom slovenskej hudobnej scény, sa už o pár dní predstaví na filmovom plátne. Nezahrá si však v žiadnom filme. Dôvodom bude kinopremiéra jeho najnovšieho DVD, ktoré vzniklo počas krstu albumu Nový človek v Bratislave. Charizmatický a kontroverzný raper tak poteší všetkých, ktorí na ňom nemohli byť osobne.

Majk Spirit

Krst, ktorý bol vysielaný aj online na facebooku videlo viac, ako 10-tisíc ľudí, no na internete ho nie je možné nájsť v žiadnom archíve. Udalosť, ktorá bola označená za hip hopovú akciu roka a mala nesmierny úspech sa tak dostala na DVD, kde je z nej urobený autentický záznam so všetkým podstatným, čo sa počas nej udialo. „Teší ma záujem o moju hudbu a fanúšikom chcem dopriať možnosť vidieť celý koncert aj u nich doma v obývačke. Tí najvernejší a najväčší fanúšikovia môžu toto DVD vidieť ako prví počas kinopremiéry v utorok 24. apríla,“ povedal novopečený držiteľ ceny Slávik 2011 v kategóriách Objav roku a Najlepší videoklip roku. Krst albumu Nový človek bol snímaný a vysielaný online kvalitnou kamerovou technikou a najprofesionálnejším prenosovým vozom a v rámci neho vystúpila slovenská hip hopová špička ako Rytmus, Ego, H16, DJ Grimaso, DJ Vec a ďalší, ale aj Samuel Tomeček s kapelou Milkshejk či tanečníčky Vierka Ayisi a Ladylicious.

Majk Spirit

„DVD je spojením toho najlepšieho s najlepším. Majk Spirit je novodobým fenoménom hudby a živé prenosy na internete si nekompromisne razia cestu slovenským mediálnym éterom. My sme radi, že sme boli súčasťou tohto spojenia,“ prezradil Radoslav Tóth zo ziveprenosy.sk. Súčasťou kinopremiéry v jednej z kinosál najväčšieho petržalského nákupného centra bude aj krst tohto DVD, na ktorom sa zúčastnia všetci účinkujúci a tiež množstvo mediálne známych osobností. Kto sa stane kmotrom najnovšieho „dieťaťa“ Majka Spirita zatiaľ zostáva prekvapením. Do predaja sa dostal len obmedzený počet vstupeniek na túto udalosť, ktoré môžu získať len tí najrýchlejší v sieti Ticketportal.

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET