Majself prichádza s letným hitom Navzájem. Na novinke hosťujú Refew a Jaroslav Oláh

Slovenský spevák a raper Majself sa po úspešnej spolupráci s Nelou Pociskovou opäť pripomína s novou piesňou. Tentokrát ide o romantický letný singel „Navzájem“, na ktorom hosťujú českí umelci Refew a Jaroslav Oláh. O produkciu k novinke sa postaral Fillipian, s ktorým Majself už predošle spolupracoval na albume Update.

Singel „Navzájem“ je vyznaním lásky svojim polovičkám, aj keď nie vždy to vie byť vo vzťahu ideálne. „Tento track sme spravili preto, aby sme ľuďom pripomenuli, že dokonalý vzťah neexistuje. Je normálne, že sú vo vzťahu paraboly a občas prichádza aj k výmene názorov – neznamená to však, že sa ľudia nemilujú. Na sociálnych sieťach sú všetky vzťahy idylické a bez „fáz“. My pripomíname, že tie fázy sú normálne a mať vzťah bez občasnej výmeny názorov neznamená, že náš partner pre nás nie je ten „dokonalý“,“ opisuje počiatočnú ideu vzniku piesne Majself.

Foto: (zľava) Refew, Majself a Jaroslav Oláh

Na hudobnej novinke spolupracoval s českými umelcami Refew a Jaroslavom Oláhom. „Táto skladba vznikla počas spoločnej štúdiovej session. Chalanov mám veľmi rád a často spolu spolupracujeme. Vec vznikla veľmi autenticky a myslím, že je to na nej aj cítiť,“ dodáva raper s úsmevom.

Letnú novinku dopĺňa aj oficiálny videoklip, o ktorého strih a réžiu sa postaral dvorný kameraman Pierre Lexis. „Nakrúcali sme v Prahe a stihli sme to počas jedného pracovného dňa. Všetko sme natočili v jednom krásnom dome, kde sa odohráva celý videoklip. S Pierrom Lexisom robím väčšinu svojich videoklipov, mám rád jeho prácu, prístup k tvorbe a aj výsledok,“ hovorí o nakrúcaní videoklipu Majself. Vo videoklipe sa okrem samotných umelcov objavuje aj producent Fillipian a speváčka Nia.

„Hlavnú úlohu nám zahrala perfektne Nia s jej priateľom Fillipianom, ktorý tento track aj hudobne produkoval,“ doplnil na záver.

Skladba „Navzájem“ je už teraz dostupná na všetkých streamovacích službách.

Videoklip si môžete pozrieť na tomto linku.
Sleduj Majselfy: Instagram | TikTok | Facebook | YouTube

TS