Manowar ukázali majestátny design pódia, ktoré privezú aj na Slovensko !

Počas minulotýždňovej tlačovej konferencie v nemeckom meste Bochum predstavil frontman Joey DeMaio majestátny návrh scény a pódia na nadchádzajúce turné „Gods and Kings World Tour 2016“, ktoré začne už 14.januára v Ostrave.

Vôbec prvý krát sa so svojou show predstavia aj na Slovensku už 18.januára v Bratislave. Fanúšikovia tak už nebudú musieť vycestovať do susedných krajín ako tomu bolo doteraz.

„Táto najnovšia show je pripravená so všetkým čo si fanúšik MANOWAR môže priať: masívny zvuk, nádherné vizualizácie a k tomu všetky hymny , ktoré milujú!“ povedal Joey DeMaio. „Sme nesmierne nedočkaví, kedy už túto show predstavíme našim fanúšikom na nadchádzajúcom turné.“

Monumentálnosť nie je iba mottom turné. ale aj celkovým obrazom toho čo všetko so sebou MANOWAR vezú:

  • 300.000 wattov prvotriedneho bombastického zvuku
  • -150 m² 6k HD LED obrazoviek

Toto všetko znamená, že pôjde celkovo o jednu z najväčších celosvetových produkcií aká kedy bola na turné. Bude zbalená v 6 veľkých kamiónoch a 5 autobusoch, s ktorými počas turné prejdú viac ako 8000 km cez 12 krajín. To všetko pre čo najlepší zážitok pre fanúšikov bude pripravovať viac ako 100 členný tím, noc čo noc.

Okrem týchto informácií boli na tlačovej konferencii predstavené aj tri nové videá, ktoré boli natočené na najväčšom tohtoročnom Manowar koncerte v rámci festivalu Rock in Rio v Brazílii. „Videá sú poďakovaním pre tých najoddanejších metalistov akých máme iba my – MANOWAR. Pre nich sme dali do predaja aj špeciálny balíček, ktorý obsahuje spoločnú foto s kapelou pred koncertom, podpísaný suvenír a mnoho ďalšieho a je možné si ho zakúpiť iba cez náš web.“ uviedol frontman kapely.

Lístky na koncert 18.januára v Bratislave, Aegon aréne kúpite exkluzívne v sieti Ticketportal.sk – https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20489. Špeciálne balíčky si môžete zakúpiť na webe https://www.thekingdomofsteel.eu

manowarA1_small

Zdroj: ProMusic