Marcelo De Lazzari aka Marcelo K2 ďalším zahraničným umelcom na Prague Pride afterparty v Roxy!

Brazilský Marcelo K2 doplňuje zahraniční hosty na Prague Pride aftereparty 15.8. v klubu Roxy a vystoupí tak společně s britským producentským duem Hoxton Whores, berlínskou dvojicí Jonty Scrufffem & Fidelity Kastrow, Michaelem Burianem a Subgatem!

Oficiální afterparty po 5. ročníku festivalu Prague Pride bude hostit hned pět zahraničních zástupců! Dalším vystupujícím bude brazilský producent Marcelo De Lazzari známý také jako Marcelo K2.

Na přelomu nového tisíciletí odstartovala mezinárodní kariéra tohoto charismatického umělce a od té doby pravidelně vyráží se svým recordbagem na turné nejen po svém domovském kontinentu, ale také po Evropě a Asii. Kromě klubů, mezi které patří například rakouský Tunnel, holandský Zyon nebo pražská Roxy se objevil na festivalech v Chorvatsku či Jižní Korei.

maxresdefault

Jeho produkce prochází hned několika hudebními žánry od housu, přes electro, breakz až po techno a jeho vlastní hudební počiny spatřily světlo světa na vydavatelstvích Giant & Dwarf, Advanced Records, Frisbee Tracks nebo Evopro Recordings a byly remixovány například techno ikonami své doby, kterými byly Johan Bacto a Ade Fenton.

Jsme velice rádi, že tento respektovaný umělec zavítá 15.8. na Prague Pride afterparty do klubu Roxy.

Kompletní informace o eventu naleznete na https://www.facebook.com/events/1673592436205299/ .

Vstupenky na Prague Pride official afterparty jsou v předprodeji za 290,-Kč/regural a 990,-Kč/VIP k dostání na www.praguepride.cz a www.ticketportal.cz.

AfterParty_A5

Zdroj: Subgate