MARDUK, MORTIIS, BELPHEGOR nebo MALOKARPATAN na BA 2018!

S black metalem a další potemnělou zhůvěřilostí jsme sice ještě neskončili, přesto již po tomto updatu sestavy není pro fanoušky žánru bez lístku na BA žádné jiné spásy. Nejtemnější aktualizace sestavy je zde!

MARDUK opět rozezní svoje válečné bubny a polnice a spustí hrozivou baráž bicích, syrových a agresivních riffů, doplňovaných nenávistnými proklamacemi a hrůznými útrpnými skřeky Mortuuse. 25 let metalové historie se střetne s odvěkými hrůzami válčení mezi lidskou rasou a výsledkem bude odporný a zběsilý black metal s charakteristickým rukopisem MARDUK.

Jedna z nejunikátnější kapel metalového podhoubí byla zrozena pohanskými tradicemi švýcarských hor, ze kterých přichází hrdé a resolutní duo BÖLZER, které za pomocí těch nejelementárnějších nástrojů v podobě hlasu, kytary a bicích tvoří jeden z nejhutnějších a vše-požírajících soundů vůbec.

Vzhledem k tomu, že Håvard Ellefsen byl zakládajícím členem Emperor, nemáme na vybranou a musíme jeho vystoupení zařadit do této várky… Moudří již vědí, že toto léto se skřetí synťákový ambient projekt MORTIIS vydává na cestu světem s hloubavými zvuky první éry a máme to potěšení Vám sdělit, že fanoušci BA budou u toho a stejně tak se můžete těšit na nesvatý kult masa a kozlích hlav BELPHEGOR.

Z nejhlubšího lůna jihoamerického undergroundu přivoláváme Chilskou ohnivou black death metalovou bestii WRATHPRAYER k jedné z jejich velmi vzácných výprav na starý kontinent, zatímco z temných luhů západního Slovenska přijedou MALOKARPATAN. Kapela opěvovaná ve světě snad více než doma, nabídne potemnělý trip alkoholovým oparem do zapomenutých zákoutí místního folklóru, plného loupeživých rytířů, rohatých hajných a čertů hrajících mariáš.

Po dekádě v ústraní se na scénu vrací hudebně dost možná nejkontroverznější francouzská black metalová horda ARKHON INFAUSTUS, aby si vyžádala svůj oplzlý trůn.

A nakonec si bezbožní black folkoví Irové CRUACHAN přijdou vybrat oběť pro svého boha krve.

Linky:
www.brutalassault.cz
https://www.facebook.com/brutalassault.cz/

Brutal Assault 2018
8 – 11. srpna 2018, pevnost Josefov, Jaroměř
www.brutalassault.cz

Zdroj: TS