Marek Lacko zo seba spravil blázna!

Spevák rockovej kapely FicTive Marry z Košíc, Marek Lacko (26), ktorý pred takmer 4 rokmi účinkoval aj v 1.československej SuperStar, sa rozhodol spraviť si ešte jeden projekt, v ktorom ukáže svoju „jemnejšiu“ tvár.

Už pred rokom uzrela svetlo sveta skladba „Dýchať sa dá“, teraz nahral ďalšiu textovo silnú výpoveď a to skladbu „Blázon“. Počas jedného z koncertov FicTive Marry totiž Marek vytiahol španielku a zahral tam niekoľko akustických, vlastných piesní, vrátane „blázna“ a zožalo to veľký úspech. Jeho známy, Juraj Ivan, ktorý koncert zvučil, ho preto oslovil, či by nešiel do toho, nahrať niečo akusticky a tak vznikla spolupráca, keďže Juraj má vlastné mini štúdio. V pesničke je počuť aj ženský hlas, ktorý patrí mladej a talentovanej košičanke – Veronike Haluzovej.

O čom teda „blázon“ je ? ,,Je o nás ľuďoch a o tom, že často ani sami nevieme, čo vlastne chceme. Prichádzame na to až vo chvíli, keď to strácame pred vlastnými očami. Všetci sme bláznami v bláznivej divadelnej hre zvanej ŽIVOT“ povedal o tomto singli Marek.

Kapela FicTive Marry má aktuálne tvorivé obdobie, pretože v apríli točia EP, na ktorom by malo byť 7 poriadne našľapaných rock-metalových pesničiek, koncom apríla sa dokonca bude natáčať aj videoklip a potom sa začína koncertné obdobie, v ktorom predstavia nový program.

Všetky informácie nájdete aj na ich oficiálnom fanklube:
www.facebook.com/fictivemarry
www.bandzone.cz/fictivemarry

 Zdroj: Fictive Marry